Vähävaraisten hoidot

Miksi annan edullisempia hoitoja?                           Paljonko hoito maksaa ja mitä se sisältää?

Paljonko rahaa on kertynyt ja käytetty?                  Kuinka tuen?

Miten vähävarainen saa hoidon?                              Vähävaraisten tilanteet ja palautteet

 

Miksi annan edullisempia hoitoja?

Olen itsekin kokenut vaikeita aikoja. Tunnen ihmisiä, joiden pitää tarkkaan miettiä, minne he voivat mennä lastensa kanssa, mitä he voivat syödä ja voivatko he mennä minnekään illanviettoon. Yksikään vähävarainen, jonka tunnen, ei pysty maksamaan yksityisen puolen ammattilaiselle kehonsa huollosta, vaikka usein stressi tai traumat ovat aiheuttaneet selkeän tarpeen kehon huollolle.

 

Paljonko hoito maksaa ja mitä se sisältää?
Päätin antaa vähävaraisille kaikki hoidot edullisemmin, omavastuuhintaan 5 € per hoito. Puuttuva raha kerrytetään kasaan kahdella eri tavalla: tukijoiden suorilla ostoilla vähävaraisten hyväksi ja normaalisti maksavien asiakkaiden ostosten kerryttämällä tuella. Normaalista ostoksesta korvamerkitään nimittäin osa vähävaraisten hoitoihin.

Paljonko rahaa on kertynyt ja paljonko sitä on käytetty?

Alla olevasta taulukosta näkee kaikki tarvittavat tiedot. Huomoithan, että taulukko ei toimi kännykällä.

 
 
 

Miten vähävarainen saa hoidon?
Yksinkertaisesti soittamalla minulle 044 524 9651 tai lähettämällä sähköpostia kevin.gibbs@toimivakeho.fi. Mikäli hoitoja ei ole tuettu tarpeeksi, kirjaan nimesi ja yhteystietosi ylös ja otan yhteyttä, kun tukia on tarpeeksi kasassa. Muistathan viiden euron omavastuun.


Huomioithan, että väärinkäytösten välttämiseksi joudun pyytämään sinulta allekirjoituksen dokumenttiin, jossa vakuutat olevasi jotain näistä:
- työtön työnhakija

- yksinhuoltaja alle 1800 euron tuloilla tukineen (käteen jäävä osuus)

- yksineläjä, jolla tulot ovat alle 1300 € (käteen jäävä osuus)

- asumis- tai perustoimeentulotukea saava

- henkilö, jolla tulot ovat isommat, mutta esimerkiksi sairauden tai syndrooman takia menot ovat myös selkeästi kovemmat (esim. Crohnin syndrooman hoito yms.)

Muista, että olen vaitiolovelvollisuuden piirissä, joten tiedot jäävät vain minulle. Ilmoitathan tilanteesi muutoksesta minulle.​

Kuinka tuen?

Tukeminen onnistuu lataamalla maksutiedot täältä tai ostamalla itsellesi hoidon, josta korvamerkitsen osan vähävaraisille automaattisesti. Kiitos, kun autat vähävaraisia!

 
 
 
KYSYTTÄVÄÄ? OTA YHTEYTTÄ!
AnatomyFix
044 524 9651
kevin.gibbs@toimivakeho.fi
Kuutamokatu 8c28
02210 Espoo

Haluamme olla täysin läpinäkyviä tietojesi käytön suhteen.
Luethan tietosuojaselosteemme.
  • Anatomy Fix Facebook