Liikekivun ja -pelon hoito (Retrain Pain)

Hinnasto (alv 0 % vähäisen alvillisen liiketoiminnan vuoksi)

1 kerta = 85 €         - kerryttää 5 € vähävaraisille

5 kertaa = 385 €    - kerryttää 25 € vähävaraisille

10 kertaa = 750 €  - kerryttää 50 € vähävaraisille

Hoidot kestävät noin 60 minuuttia asiakaskirjauksineen

DSC_0093_edited.JPG 2014-9-20-12:58:46

Pelottaako kynän nostaminen lattialta? Tuntuuko siltä, kun selkäsi hajoaa jos nostat painoja? Onko sinulla vuosia kestänyt kipu? Usein kipu saadaan korjattua Neurokineettisellä terapialla, mutta joskus on tarpeellista hoitaa myös itse pelkoa, sillä joissain tapauksissa itse pelko voi aiheuttaa kipua tai muutoin vaikeuttaa elämää.

Mitä hoidon aikana tehdään?

Hoitojen sisältö vaihtelee suuresti, riippuen muun muassa Sinun kivun laadusta ja vakavuudesta, henkisestä valmiudestasi ja traumataustastasi. Hoitojen aikana käymme mahdollisia pelkotiloja ja pelkoon tai kipuun liittyviä käyttäytymismalleja läpi keskusteluiden, liikkeiden ja kyselyiden avulla. Hoidossa mennään aina asiakkaan tahtomalla ja tarvitsemalla nopeudella, eikä asiakasta koskaan pakoiteta tekemään mitään  vastoin tahtoaan.

Hoidoissa käytetään tieteellistä näyttöä avuksi ja pyritään niin psykologiseen kuin fyysiseen vahvuuteen ja varmuuteen, jotta Sinä voisit tehdä juuri sitä mitä haluat ilman pelkoa ja toivottavasti myös ilman kipua. Käytän hoidoissani kiputieteen oppien lisäksi myös vahvaa anatomista osaamistani, sekä liikunta-alan osaamistani (Koulutettu Hieroja, Neurokineettinen Terapeutti, Ammattilaisten Kouluttaja, T4Y Personal Trainer).

Kenelle tämä hoitomuoto sopii?

Retrain Pain -koulutus antaa minulle erittäin laajan ja kattavan lisän jo aiemmalle osaamiselleni, mahdollistaen kivun, kipuun tai vaurioon liittyvän pelon, sekä pelosta ja kivusta johtuvan liikkumattomuuden / tekemättömyyden hoitamisen.

Hoito auttaa useissa vaikeissa kipu- ja pelkotiloissa, jotka esimerkiksi rajoittavat elämääsi ja/tai liikkumistasi. Toisin sanoen, jos et esimerkiksi uskalla tai kykene nostaa kynää lattialta, koska pelkäät tai tiedät kivun olevan liian suuri, tai pelkäät että selkäsi vaurioituu vakavasti noston aikana, tämä hoito on juuri sinulle.

Tarkoitus on auttaa Sinua elämään täyttä elämää kivusta piittaamatta ja parhaimmassa tapauksessa täysin ilman kipua.

Mitä jos käykin niin, että pääsen pelostani mutten kivuistani?

Mikäli pelkotilasi vähenee, on hyvinkin luultavaa että myös kipusi vähenee. Näin ei kuitenkaan aina käy. Mutta hätä ei ole tämän näköinen! Olen yksi Suomen ainoista Neurokineettisistä Terapeuteista. Kyseinen hoitomuoto on erittäin tehokas pehmytkudospohjaisten kipujen hoidossa. Lue tästä lisää täältä

Mikäli kipusi ei kuitenkaan ole pelosta taikka pehmytkudoksista johtuva, vaan esimerkiksi vääränlaisesta liikemallista tai ravitsemuksesta johtuva, voin auttaa näissäkin tapauksissa, sillä olen T4Y Personal Trainer ja Precision Nutrition (L1) urheiluravitsemuksen asiantuntija.

Joissakin tapauksissa myös uniongelmat, kuten uniapnea, voivat aiheuttaa kipuja kehossa, kuten voivat myös syvälle juurtuneet elämäntavat (huonot istuma-asennot tai päivittäiset seisoma-asennot, tupakointi, alkoholin juominen jne) tai negatiiviset ajatusmallit, sekä tunnelukot. Näistä elämäntapojen kohdalla voin olla avuksi, tosin en esim tupakan tai alkoholin kohdalla enkä myöskään uniapnean kohdalla, mutta tunnelukkojen ja ajatusmallien kohdalla suosittelen EFT terapiaa tai kognitiivista psykoterapiaa.

Lue tarkempaa tietoa kivusta ja pelosta liikkeen aikana tai siihen liittyen tästä!

Tärkeää huomioitavaa!

Vaikka hoito perustuu tieteellisesti todistettuun kiputieteeseen (pain science) ja koulutukseni (Retrain Pain) on kehitetty eritoten manuaalisia terapeutteja (mm. fysioterapeutti, hieroja) ja lääkäreitä ajatellen, koulutus EI ANNA MINULLE PSYKOLOGIN / PSYKOTERAPEUTIN PÄTEVYYTTÄ, enkä täten voi diagnisoida taikka hoitaa vakavia henkisiä ongelmia kuten vakava masennus.

Huomioithan myös, että en ole vielä suorittanut RetrainPain koulutusta loppuun.

Etkö ole varma, sopiiko tämä sinulle?

Kysy ihmeessä lisää: kevin.gibbs@toimivakeho.fi tai 044 524 9651 tai käy katsomassa asiakaspalautteita

 
KYSYTTÄVÄÄ? OTA YHTEYTTÄ!
 
AnatomyFix
044 524 9651
kevin.gibbs@toimivakeho.fi
Madetie 3 b,
02170 Espoo
Haukilahden Osteopatian tiloissa.

Haluamme olla täysin läpinäkyviä tietojesi käytön suhteen.
Luethan tietosuojaselosteemme.
  • Anatomy Fix Facebook

kävijämäärä