Rentoutustuokio live-videolla:

4 viikkoa, 8 tuntia,maksa mitä tahdot

Facebookissa pidettävä Tunnin Rentoutustuokio pidetään kahdesti viikossa.

Ensimmäinen tunti Alkaa Torstaina, 30.4 klo 10-11

Hintaan kuuluu kuukauden live-videot. Näiden 60 minuutin rentoutustuokioiden aikana rentoudumme hengitysharjoitteiden, ja kehotietoisuusharjoitteiden (mm. Mindful Movement) avulla. Lopussa lisäämme positiivista tunnetta ja vähennämme epämiellyttäviä tuntemuksia myös Emotional Freedom Techniques (EFT) harjoitteilla. EFT-harjoitteet ovat tieteellisesti todistettu tapa hoitaa muun muassa ahdistusta, lievää masennusta ja stressiä. Lue EFT:stä lisää www.toimivakeho.fi/eft

Tunnit järjestetään aina Maanantaisin klo 14-15 ja torstaisin klo 10-11.

Poikkeuksista ilmoitetaan erikseen ja ohjaajasta johtuvien syiden vuoksi menetetyt tunnit (esim sairastuminen) korvataan ylimääräisellä tunnilla. Maksusi on voimassa aina 8 videon ajan (noin 4vk) siitä kun olet päässyt ryhmään mukaan.

 

Hinta ja ryhmään pääseminen
Tunnit maksetaan kuukausi kerrallaan ja hinnan valitset sinä (minimi 10€, vähävaraisille 5€ - suositushinta25€). Masettuasi valitsemasi maksun
verkkokaupassani pääset FaceBook Ryhmään, jossa videot esitetään aina Live-videoina. Huomioithan, että kaikkien osallistujien tulee osallistua joko nimellään tai kertoa minulle erikseen, etukäteen, facebook-nimensä. Sivun videoita ei saa jakaa muille kuin kanssasi fyysisesti samaan aikaan paikalla oleville henkilöille ja silloinkin vain videon katsomisen ajaksi. Videot ovat live-videoita, eikä niitä nauhoiteta.

Mitä minun tulee huomioida?

Ennen tunnin alkua, on suositeltavaa ottaa jumppamatto, peitto, tyyny ja kirjoitusvälineet itsellesi valmiiksi. Valojen himmennys on myös suositeltavaa, mutta varmista että näet kirjoittaa. Mikäli haluat, voit soittaa itsellesi rentouttavaa musiikkia, mutta muista pitää äänenvoimakkuus alhaalla, jotta kuulet ohjeistukseni.

Ryhmään voi liittyä heti, mutta sinne hyväksytään vasta maksun jälkeen ja vasta 31,3 lähtien (tätä ennen ilmoittautuminen on kuitenkin mahdollista)

Etkö ole varma, sopiiko tämä sinulle?

Kysy ihmeessä lisää: kevin.gibbs@toimivakeho.fi tai 044 524 9651 tai käy katsomassa asiakaspalautteita

 
KYSYTTÄVÄÄ? OTA YHTEYTTÄ!
AnatomyFix
044 524 9651
kevin.gibbs@toimivakeho.fi
Kuutamokatu 8c28
02210 Espoo

Haluamme olla täysin läpinäkyviä tietojesi käytön suhteen.
Luethan tietosuojaselosteemme.
  • Anatomy Fix Facebook