Personal Training NKT

Hinnasto (alv 0 % vähäisen alv työn vuoksi)

5 kertaa + muokattava ohjelma = 415 € 

-> kerryttää 15 € vähävaraisille

Kertakäynti (vain 5x + ohjelma paketin jälkeen) = 75 € kerryttää 30 € vähävaraisille

P1070382.JPG

Miten "Personal Training NKT" eroaa yleisestä Personal Trainingista?

Kun olet käynyt minulla jonkin aikaa NKT-hoidoissa (Neurokineettinen Terapia)​, olemme löytäneet sinulta luutavammin useampia kudoksia, jotka ovat olleet hermotuksellisesti paitsiossa. Kun näiden kudosten hermotus on hoidettu kuntoon, tulee niiden voimia kartuttaa. Tätä varten kehitin "Personal Training NKT" paketin.

 

Toisin kuin normaalissa Personal Trainingissa, emme aluksi keskity lihasmassan, kestävyyden taikka nopeusvoiman saamiseen, emmekä myöskään liikkuvuuksiin. Sen sijaan, keskitymme aiemmin hermotuksellisesti vähässä käytössä olleiden lihasten maltilliseen ja etenevään voimistamiseen, jotta kehon lihaksiston tasapaino kohenee ja liikkumisesta tulee tehokkaampaa ja ekonomisempaa, jolloin riskialttius liikuntasuorituksissa vähenee. Samalla myös riski uusille hermotuksellisille häiriöille vähenee, kun aiemmin huonot liikemallit paranevat.

Myöhemmin, mikäli asiakas niin haluaa, voimme ottaa tavoitteiksi myös muun muassa moninivel liikkeiden liikemallien oppimisen, liikkuvuuden lisäämisen, lihaskunnon ja -massan, sekä kestävyyskunnon kohentamisen tai esimerkiksi jonkun tietyn taidon opiskelemisen.

Mitä tarkoittaa "Muokattava Ohjelma"?

Teen ohjelman perustuen tavoitteisiisi ja NKT-löydöksiin. Jokaisella käyntikerralla tunnustelemme liikkeitä, sitä kuinka hyvin lihakset ottavat liikkeen vastaan ja katsomme täytyykö jotain muuttaa. Mikäli jotain liikettä tulee helpottaa tai vaikeuttaa, muokkaan sen ohjelmaan ja näytän sen sinulle. Jokaista ohjelman osaa voidaan muokata milloin tahansa.

Ohjelman liikkeitä tehdään joko 3x viikossa vähän kovempana treeninä (noin 75 min alku- ja loppuverryittelyineen) tai 6-7x viikossa noin 15-20 min treeneinä. Etenkin alkuun tämä jälkimmäisempi on paras tapa, jotta aiemmin heikot kudokset saavat voimistua rauhassa ja kevyesti.

Tarvitsenko painoja tai välineitä? Täytyykö minun käydä salilla?

Vastaus kaikkiin näihin on yleisesti ottaen "Ei", ei ainakaan aluksi. Kehonpainolla pääsee jo pitkälle. Joidenkin lihasten kohdalla tilanne helpottuu selkeästi jos sinulla on esimerkiksi kevyt vastuskuminauha tai pienet käsipainot, mutta harvoin tulee aluksi tilanteita joissa olisi pakko olla varusteita kotona. Myöehmmin, esimerkiksi lihasmassan hankintaa ajatellen, saattaa olla viisasta hankkia lisää painoja tai mennä salille.

 
KYSYTTÄVÄÄ? OTA YHTEYTTÄ!
 
AnatomyFix
044 524 9651
kevin.gibbs@toimivakeho.fi
Madetie 3 b,
02170 Espoo
Haukilahden Osteopatian tiloissa.

Haluamme olla täysin läpinäkyviä tietojesi käytön suhteen.
Luethan tietosuojaselosteemme.
  • Anatomy Fix Facebook

kävijämäärä