Hoidata kehosi kivut pois ja
liikkuvuudet kuntoon –
100% rahat takaisin takuulla

Hoitajanasi toimii hyvinvointi- ja liikunta-alojen
kouluttaja ja koulutettu hieroja / PT, Kevin Gibbs.

Kaikki hoidot räätälöidään
juuri sinun tilanteeseesi sopiviksi.

Hoidata kivut pois ja
liikkuvuudet kuntoon –
100% rahat takaisin takuulla

Hoitajanasi toimii hyvinvointi- ja liikunta-alojen
kouluttaja ja koulutettu hieroja, Kevin Gibbs.

Kaikki hoidot räätälöidään
juuri sinun tilanteeseesi sopiviksi.

Estääkö kipu tai liikkuvuusrajoite sinua
nauttimasta elämästäsi?

Päivittäinen kipu tai liikkuvuusrajoite laskee elämänlaatua merkittävästi, vähentäen harrastusmahdollisuuksia, vaikeuttaen ystävien kanssa ulkona käymistä ja aiheuttaen mielialan muutoksia.

Usein kipua hoidetaan ”laastari-tekniikalla”, eli kylmägeeleillä tai kipulääkkeillä. Liikkuvuusrajoitteita taas pyritään usein hoitamaan venyttelemällä. Nämä toki yleensä auttavat väliaikaisesti ja joidenkin tapausten kohdalla venyttely tuo pitkäaikaistakin hyötyä. Joskus kipujen hoitoon auttaa aktiivinen voimaharjoittelu.

Mutta joskus nämäkään eivät tuota tuloksia tai eivät ainakaan pysyviä tuloksia. Tämä johtuu siitä, että harmillisen usein ongelman juuriysitä ei hoideta. Esimerkiksi pakaran voimistaminen voi olla vaikeaa, jos pakarassa on valtava leikkausarpi tai jos häntäluuhun kohdistunut isku häiritsee koko alueen toimintaa.
 
Tässä esimerkkitapaus siitä, mitä tapahtuu kun juurisyitä oikeasti hoidetaan:

Neurokineettinen terapeutti Kevin Gibbs ja asiakas Jere

Jeren palaute: 20 vuotta kipua ja liikkuvuusrajoitteita

Olen 20v. aikana kokeillut lähes kaikkea mahdollista helpottamaan selkäkipuja sekä parantamaan liikkuvuutta. Erilaisista hoitomuodoista on ollut vain hetkellistä apua, mutta hetken päästä ongelmat ovat palanneet. 

Vasta Kevinin hoidot saivat aikaan pysyviä muutoksia kehossa.  Hoitojen jälkeen olen huomannut selkeitä muutoksia kipujen vähentymisenä, liikkuvuuden parantumisena sekä parempana suorituskykynä urheiltaessa.

Heti alussa Kevin kartoitti mahdolliset traumat, jotka voisivat olla vaivojen syynä. Mopokolarista aiheutuneiden arpien lisäksi oikean jalkaterän nivelsiteet olivat revähtäneet ja jalkaterä oli myös vääntynyt. Myös viisaudenhampaiden ja nielurisojen leikkaukset huomioitiin.

Jokaisen hoitojakson jälkeen toimintahäiriöt olivat hävinneet ja vähitellen keho alkoi avautumaan ja toimimaan paremmin.

*Lyhennetty versio. Käy katsomassa koko palaute asiakaspalautesivulta

Kuinka juurisyitä tulisi hoitaa?

Kaikista tärkeintä on selvittää potilaan tausta perinpohjaisesti. Ennen ensimmäistä tapaamista potilaan tulee täyttää tarkka taustatietokysely, jotta hoitajalla (eli minulla) on mahdollisimman hyvä ymmärrys potilaan taustasta, sillä kuten aiemmassa esimerkissä näitkin, ongelmat voivat oikeasti alkaa vuosikymmeniä sitten tapahtuneista asioista.

Tarkkojen taustatietojen lisäksi on tärkeää hoitaa ongelmaa mahdollisimman tarkkaan ja monipuolisesti. Kiputiedetutkimus näyttää sen, että usein pelkkä manuaalinen terapia, eli hieronta, ei saa aikaan juurikaan minkään tasoisia hermostollisia muutoksia lihaksistossa ja kalvostossa, joskin siitä on paljon apua rentoutumiseen ja stressiin.

Hieronnasta on myös apua vastikään tulleen lihasjumin tuloksekkaassa rentouttamisessa, esimerkiksi treenin jälkeisen jumin kanssa – tosin oikeaoppinen venyttely saisi saman tuloksen aikaiseksi. Tämä ei kuitenkaan yleensä tuo isompiin ongelmiin pitkäaikaista hyötyä.

Pitkäaikaisiin muutoksiin tarvitaan yleensä hermostollista muutosta (motorisen, eli liikkeeseen liittyvän, kontrollin muutos). Tämän voi saada aikaan muun muassa fysioterapialla, sekä hieronnan ja liikunnan yhdistämisellä tai personal trainingilla (jossa hieronnan korvaa oikeaoppinen venyttely). Tärkeää onkin oikean, eli yliaktiivisen, kudoksen rentouttaminen ja tämän jälkeen aliaktiivisen kudoksen aktivointi.

Hoitojeni sisältö ja toimintaperiaate

Kuten aiemmin mainitsin, pitkäaikaisia muutoksia saadaan parhaiten aikaiseksi hermostollisin muutoksin, jotka taas saadaan aikaiseksi joko hieronnan tai venyttelyn JA lihaksien hermotuksen voimistamisen yhdistämisellä (esim personal training / fysioterapia).

Tärkeää on kuitenkin osata lukea kehoa ja ymmärtää milloin kudosta tulee rentouttaa ja milloin sitä tulee aktivoida, koska niin yliaktiivinen kuin aliaktiivinenkin kudos tuntuu yleensä kireältä.

Näin ollen hoitoni perustuvat seuraaviin asioihin:

 • Taustatiedot:
  Varmistan, että tiedän potilaani taustan tarkkaan, jotta voin ottaa huomioon mahdollisimman monta tekijää ongelman juurisyyn paikallistamiseksi ja hoitamiseksi.
 • Testaaminen:
  Testaan tarkkaan sen, mikä lihas, kalvo tai ligamentti on päätekijänä ongelmassa (yliaktiivinen), sekä sen mitä kudosta tämä häiritsee (aliaktiivinen).
 • Hoitaminen oikeassa järjestyksessä:
  Kun tiedän mitä kohtia pitäisi hoitaa, rentoutan yliaktiivisen kudoksen ja aktivoin liikkeen avulla aliaktiivisen lihaksen.
 • Varmistustesti:
  Lopuksi pyydän sinua vielä aktivoimaan molempia hoidettuja alueita kokonaisvaltaisin liikkein, jonka jälkeen testaan ne uudelleen. Mikäli olen hoitanut ongelman oikein, kummankin kudoksen pitäisi toimia täysin moitteettomasti testeissä.
 • Kevyt kotijumppa:
  Saat kotiisi jatko-ohjeet. Tulet tekemään kevyen rentoutuksen ja kevyen aktivoinnin kotona 3-4x päivässä, päivittäin yhteensä 2 viikon ajan. Kerralla tähän menee noin 4-6 minuuttia.

  Tällä pyrimme ajamaan aivoihisi uutta liikemallia, joka tulee vanhan, ongelmallisen liikemallin tilalle.
 • Hoitomenetelmät:
  Hoitomenetelminä käytän hierontaa, personal trainingia, sekä Neurokineettistä Terapiaa (NKT). NKT on itseasiassa vain ja ainoastaan testausmenetelmä ja kehon toiminnan ymmärtämistä auttava ajattelumalli.

  Toisin sanoen, NKT:n lisäksi voisimme yhtä hyvin käyttää pelkästään liikuntaa (venytykset ja aktivoinnit), jonka vuoksi kotijumpassasi voit tehdä juurikin näin!
ghaadan palaute neurokineettisestä terapiasta

Ghaadan palaute kahden (2) hoitokerran jälkeen

”Ongelma-alueiden hermosärkytyyppiset oireet ovat kipuilleet välillä voimakkaastikin n. 7 vuoden ajan ja juontavat juurensa lapsuuden tapaturmista.

Vaivojani oli aiemmin hoidatettu säännöllisesti ja välillä intensiivisestikin hieronnalla, osteopatialla ja akupunktiolla. Oma harjoitukseni koostuu joogasta, meditaatiosta sekä arki- ja kuntoliikunnasta.

Kävin Kevinillä hoidossa kahdesti noin kuukauden välein. Koin molemmilla hoidetuilla alueilla selkeästi kivun vähenemistä / poistumista, rentoutumista ja liikkuvuuden paranemista.

Kenties merkittävin vaikutus kuitenkin oli hermostollinen. Tunsin selkeästi tasapainottumista hermostossani.

*Lyhennetty versio. Käy katsomassa koko palaute asiakaspalautesivulta

Rahat takaisin takuu

Hinnasto näkyvissä alempana

Hoitoon on mukavampi tulla kun tietää saavansa tuloksia tai vähintään rahansa takaisin, eikö? Ainakin itse olen tätä mieltä ja sen takia annankin kaikille uusille asiakkailleni 100% rahat takaisin takuun:

– Jos et 5 hoitokerran aikana / jälkeen huomaa selkeitä olotilan muutoksia tai selkeää muutosta kehosi / mielesi kyvyssä toimia, saat rahasi takaisin. En voi taata että ongelma on täysin poissa, mutta selkeitä muutoksia kyllä takaan!

Huom:
Takuu ei koske tilanteita, joissa et ole tehnyt mahdollisia kotona tehtäviä asioita tai hoitokertojen väli venyy yli 4 viikon pituiseksi.


Myös mikäli huomaamme esimerkiksi fyysisen vaivan vaativankin aluksi Emotional Freedom Techniques hoitoja tai Skeematerapiaa (eli psykologista hoitoa, joka ei kuitenkaan vaadi psykologia/psykoterapeuttia), 5 kerran takuu alkaa alusta.

Näin ollen, jos olen hoitanut sinua esimerkiksi kahdesti Neurokineettisellä Terapialla ja joudummekin muuttamaan hoidot psykologisiksi hoidoiksi, 5 kerran hoitoon perustuva takuu alkaa alusta.

Takuu ei myöskään kata sitä, mikäli saamme selville, ettei ongelmaa voida hoitaa hoidoillani. Näitä tilanteita ovat esimerkiksi asiat jotka vaativatkin lääkärillä käyntiä tai psykoterapiaa.

Takuu on voimassa vain, jos käyt kaikki 5 kertaa eikä selkeitä muutoksia ole tullut tämänkään jälkeen (viimeistään 2 viikkoa viimeisen hoidon jälkeen).

Takuu on käytössä vain uusille asiakkaille ja vain ensimmäisten 5 hoidon jälkeen, yllä olevia hoitotavan muuttamiseen liittyviä poikkeuksia lukuunottamatta.

Hinnasto

Yksittäinen hoito: 75€/krt

Hoitoon varataan tunti (60 minuuttia) ja jokainen hoito sisältää taustatietojen tutkimisen ja analysoimisen, hoitotapahtuman ja kotiin annettavat omahoito-ohjeet sekä mahdolliset kuvat tai videot annetuista liikkeistä


Maksutavat: Tilisiirto, käteinen, mobilepay

Ajan varaaminen ja kysymykset

Vastaan ilomielin kysymyksiisi hoitoihini liittyen! Voit soittaa minulle 0445249651 (myös whatsapp), lähettää minulle sähköpostia [email protected] tai ottaa minuun yhteyttä Facebookin kautta.

Tiia

Tiian palaute 3 viikon jälkeen

Minut houkutteli paikalle sekä fyysiset jumit että ulkonäkö. Hartiani olivat taipuneet toimistotyössä eteenpäin, mikä aiheutti kipua hartioihin ja rintalihaksiin. Kävin usein hierojalla, mutta siitä sain vain tilapäistä helpotusta, kuten myös lääkkeistä. Toisekseen en pitänyt kuinka lysähtäneeltä näytin.

Harjoitusta oli helppo tehdä päivittäin. Olen yllättynyt kuinka nopeasti huomasin hartioiden nousseen ja solisluun asennon muuttuneen, eivätkä hartiani ole enää yhtä jumissa kuin aiemmin. Pidän siitä, että hartiani ovat nyt kapeammalla, mutta parasta on, että rintsikoiden olkaimet eivät enää jatkuvasti valahda olalta.

Kevin ohjasi hyvin ja auttoi löytämään oikean liikeradan, että pystyin tarkkailemaan tekniikkaani myös kotona. Pidin myös hänen tavastaan kertoa hieman tarkemmin lihaksiston ja nivelten oikeista asennoista ja liikkeistä.