Kipujen hoitaminen hieronnalla tai venyttelyllä ei aina toimi –
tätä varten on olemassa Neurokineettinen terapia (NKT)

Neurokineettinen terapia
100% RAHAT TAKAISIN TAKUU –> Katso oikeassa alakulmassa olevasta botista lisää tietoa

Joskus hieronta tai venyttely ei poista kipua lopullisesti. Syynä voi olla aivojen ja kudosten välisen keskustelun häiriö, eli niin sanotun motorisen kontorollin häiriö. Tämä voi johtua esimerkiksi vammoista tai traumoista, kuten leikkauksista, hampaiden poistoista, nilkan nyrjähdyksestä tai vaikkapa häntäluun kovasta iskusta. Nämä vaikuttavat muun muassa lihaskalvoihin ja kudosten käskytykseen.

Tämä käy järkeen kun ajattelet esimerkiksi nilkan nyrjähdystä. Et tietenkään halua astua nyrjähtäneen nilkan päälle, joten aivosi alkavat käskyttämään kehoasi siten, että painetta tulee jalalle mahdollisimman vähän askelluksen aikana.

Tämä on täysin järkevä ajatus aluksi, mutta päälle jäädessään se voi aiheuttaa ongelmia jalan, polven, lantion, selän ja jopa olkapäiden ja pään lihaksiston toiminnassa. Mikäli tämä on ”juurtunut” aivoihin ja kudoksiin oikein kunnolla, voi sitä olla vaikea hoitaa venyttelyllä ja hieronnalla.

✔️ Onneksi näitä ongelmia kuitenkin voidaan hoitaa.

➔ Yksi tapa on täsmäliikunta todella kevyesti ja tarkasti tehtynä. Erittäin hyvät fysioterapeutit saavat muun muassa tällä tuloksia, mutta se vaatii todella tarkkaa tekemistä ja usein vie todella paljon aikaa.

➔ On kuitenkin olemassa toinenkin tapa – Neurokineettinen terapia (NKT).

Neurokineettisessa terapiassa kudoksien toimintaa testataan mahdollisimman eriyttävästi, jolloin saadaan tärkeää tietoa ongelmallisten kudosten toimintakyvystä. Aivoissamme olevat pikkuaivot reagoivat testiin ja alkavat miettimään miten liike saataisiin toimimaan paremmin (mieti asiaa näin: jos kyykkäät väärin ja tiedostat tämän, aivosi alkavat miettimään mitä pitää aktivoida tai rentouttaa jotta liike menee paremmin). Tällöin hoitajalla (eli minulla) on mahdollisuus näyttää keholle miten asiaa voisi parantaa – eli hoitaa sinua parempaan toimintakykyyn.

Hoidot sopivat ikää ja fyysistä kykyä katsomatta lähes kaikille ja sopivat parhaiten, kun:

✔️ Kärsit liikkuvuushäiriöistä
✔️ Huomaat tiettyjen liikkeiden tai liikesuuntien olevan hankalia
✔️ Koet, ettei hieronta, venyttely tai mikään muu kehon huolto ole toiminut pidemmällä tähtäimellä
✔️ Tunnet jonkun kohdan kehostansa olevan heikko, usein jumissa, tai ”hankala käyttää”
✔️ Olet saanut kovan tällin tai muun fyysisen trauman (esimerkiksi kolari, murtumat, kaatumiset, sijoiltaanmenot yms.)
✔️ Olet ollut leikkauksessa tai muutoin saanut selkeitä arpia
✔️ Huomaat tai tunnet selkeän epätasapainon kehossasi

HUOM! Kovien fyysisten traumojen jälkeen keholle pitää ensiksi antaa aikaa parantumiseen. Esimerkiksi luunmurtuman tulee olla täysin parantunut. Leikkauksesta pitää olla kulunut noin 3–6kk, riippuen leikkauksesta. Huomoithan myös, että jos ongelmasi on synnynnäinen tai rakenteellinen, hoitoi painottuvat tällöin oireiden vähentämiseen ja kehon toimintakyvyn ylläpitämiseen. Esimerkkejä tällaisista ovat lyhyt isovarvas ja rakenteellisesti pitkä jalka.

Asiakaspalautteet

Ghaada, joogi ja hieroja

ghaadan palaute neurokineettisestä terapiasta

​✔️ Ghaada kävi hoidoissani kahdesti jo vuosia kestäneen ongelman kanssa, jota oltiin hoidettu muun muassa hieronnalla, osteopatialla ja joogalla laihoin tuloksin.
✔️ Molemmilla hoidetuilla alueilla tuntui selkeää kivun vähenemistä, poistumista, rentoutumista ja liikkuvuuden paranemista.
✔️ Myös mieli tyyntyi ja rauhoittui hermoston muutoksen vuoksi.
✔️ Kivut ovat pysyneet poissa Neurokineettisten hoitojen jälkeen.

Hinta: 75€/hoito
Muista käyttää hyväksesi 100% rahat takaisin takuu!