Kroonisen Kivun Hoito

There%20are%20so%20many%20things%20in%20

Mistä krooninen kipu johtuu?

Kroonisen kivun syntymekanismi on jokseenkin vähemmän tunnettu kuin akuutin kivun, mutta se tiedetään, että erinnäiset tulehdustilat, elämäntapavalinnat, fyysiset ja henkiset traumat sekä liiallinen stressi voivat aiheuttaa hetkellistä kipua. Pitkään jatkuessaan nämä voivat muuttaa kivun krooniseksi. Myös pelko kivusta ja erinnäiset käyttäytymismallit liittyen kipuun voivat ylläpitää kipuaistimusta. Tiedetään myös se, että useimmissa tapauksissa tämän kivun voi saada laantumaan ja, että niissä tapauksissa joissa kipu ei täysin lakkaa, sitä voidaan merkittävästi vähentää ja jäljelle jäävän kivun kanssa oppii elämään.

Lue kattavat blogipostaukseni aiheesta:
Kivusta Krooniseen Kipuun
Kroonisen Kivun aakkoset

Miten valmistaudun hoitoon?

Sovittuamme tapaamisesta, saat taustatietolomakkeen, jonka tarkka täyttäminen on erittäin tärkeää hoidon onnistumisen ja oikean hoitomenetelmän valitsemisen suhteen. Täytettyäsi lomakkeen, lähetät sen takaisin minulle kevin.gibbs@toimivakeho.fi.

Mitä hoidon aikana tehdään?

Taustatietolomakkeestasi saan hyvän kuvan kipusi mahdollisista syistä. Alkutapaamisella käymme taustatietolomakkeesi läpi ja keskustelemme yhdessä tulevasta hoitosuunnitelmasta. Jäljelle jäävä aika käytetään yhdessä valittuun hoitomenetelmään ja kotona tehtävien asioiden läpikäymiseen.

 

Joskus kroonistunut kipu saadaan korjattua Neurokineettisellä terapialla, mutta usein on tarpeellista hoitaa kipua myös hengitysharjoitusten, mielikuvaharjoitusten ja erinnäisten liikeharjoitusten avulla, sekä muilla rentoutumismenetelmillä. Täten jatkohoitojen sisältö vaihtelee suuresti, riippuen muun muassa kipusi laadusta ja vakavuudesta, henkisestä valmiudestasi ja traumataustastasi, sekä elämäntavoistasi. 

 

Mahdollisia hoitomuotoja ovat:

Neurokineettinen Terapia

Elämäntapaneuvonta (siirtyy IBS:ään erikoistuneeseen sivuun. IBS on eräs kroonisen kivun oireyhtymä)

Emotional Freedom Techniques (EFT) ja muut psykologiset menetelmät kuiten Kognitiivinen Psykoterapia

 

Lue tarkempaa tietoa kivusta ja pelosta liikkeen aikana tai siihen liittyen tästä!

 

Tärkeää huomioitavaa!

Vaikka hoito perustuu tieteellisesti todistettuun kiputieteeseen (pain science) ja koulutukseni (Retrain Pain) on kehitetty eritoten manuaalisia terapeutteja (mm. fysioterapeutti, hieroja) ja lääkäreitä ajatellen, koulutus EI ANNA MINULLE PSYKOLOGIN / PSYKOTERAPEUTIN PÄTEVYYTTÄ, enkä täten voi diagnosoida tai hoitaa vakavia henkisiä ongelmia, kuten vakava masennus.

Etkö ole varma, sopiiko tämä sinulle?

Kysy ihmeessä lisää: kevin.gibbs@toimivakeho.fi tai 044 524 9651 tai käy katsomassa asiakaspalautteita

Hinnasto (alv 0 % vähäisen alv pohjaisen työn vuoksi)

Alkutapaaminen = 149 €  (2h)

Jatkohoidot EFT / NKT hinnaston mukaisesti

 
KYSYTTÄVÄÄ? OTA YHTEYTTÄ!
AnatomyFix
044 524 9651
kevin.gibbs@toimivakeho.fi
Kuutamokatu 8c28
02210 Espoo

Haluamme olla täysin läpinäkyviä tietojesi käytön suhteen.
Luethan tietosuojaselosteemme.
  • Instagram
  • Anatomy Fix Facebook