Valitse alla olevista hoidoista juuri sinun tarpeidesi mukainen hoitomuoto

Kärsitkö pitkittyneestä tai äkillisesti alkaneesta kivusta? Miltä kuulostaisi kivun juurisyiden hoitaminen oireiden sijaan?

Käytän hoidoissani liikeanalyysejä ja erinnäisiä testejä, joiden avulla etsimme kivun aiheuttavan alkuperäisen häiriön. Kroonisissa kivuissa hoidamme myös mm. elämäntapoja ja psyykettä.
Lue sisällöstä enemmän tästä
Tuntuuko joku osa kehostasi jäykältä? Onko liikkuvuutesi huono vaikka venytteletkin? Onko jokin liike hankala taikka "oudon" tuntuinen? Tule hoitamaan häiriöiden juurisyy!
Lue sisällöstä enemmän tästä
ReMovement on tarkoitettu heille, jotka ovat hoidattaneet itseään "Kivun hoito" tai "Liikehäiriö" hoidoissani. Tapaamisen aikana voimistamme aiemmin häiriössä olleita kudoksia ja opimme uudelleen liikeratojen käytön.
Lue sisällöstä enemmän tästä
Emotional Freedom Techniques (EFT) hoito on tieteellisesti todistettu hoitomenetelmä, joka auttaa muun muassa lievään masennukseen, stressiin, ahdistukseen, PTSD:hen, kipuun, tunnelukkoihin ja mielihaluihin.

EFT:ssä käytetään muun muassa kehon eri osien naputtelua ja kognitiivisen pyskoterapian tekniikoita ja affirmaatiota.
 
Lue sisällöstä enemmän tästä

Huomioithan, että EFT ei anna minulle psykoterapeutin pätevyyttä, enkä voi hoitaa vakavia psykologisia häiriöitä.
60 minuutin rentoutustuokioiden aikana rentoudumme hengitysharjoitteiden, ja kehotietoisuusharjoitteiden (mm. Mindful Movement) avulla. Lopussa lisäämme positiivista tunnetta ja vähennämme epämiellyttäviä tuntemuksia myös Emotional Freedom Techniques (EFT) harjoitteilla.

Lue sisällöstä enemmän tästä
Lahjakortilla sinulle tärkeä henkilö voi valita juuri itselleen sopivan hoitomuodon. Lahjakortit ovat PDF muodossa ja ne lähetetään verkkopankkimaksua vastaan sähköpostiisi.
Lahjakortit nyt -10%
 
KYSYTTÄVÄÄ? OTA YHTEYTTÄ!
AnatomyFix
044 524 9651
kevin.gibbs@toimivakeho.fi
Kuutamokatu 8c28
02210 Espoo

Haluamme olla täysin läpinäkyviä tietojesi käytön suhteen.
Luethan tietosuojaselosteemme.
  • Anatomy Fix Facebook