Valitse alla olevista hoidoista juuri sinun tarpeidesi mukainen hoitomuoto

Hoidoissa käytän osaamistani Koulutettuna Hierojana, Neurokineettisenä Terapeuttina, Personal Trainerina ja Precision Nutrition urheiluravitsemuksen asiantuntijana, sekä myös kiputieteen tuntemustani. Olen myös Hyvinvointi- ja Liikunta-alojen ammattilaisten kouluttaja, sekä Ärtyneen Suolen kokemusasiantuntija.
 
Klikkaamalla kuvaa tai vihreää tekstiä saat valitsemastasi palvelusta lisätietoja. Huomioithan, että vähävaraiset saavat hoidot 5€ omavastuulla. Lue lisää vähävaraisten hoidoista
Etsitkö tieteeseen perustuvaa, täydelliseen rentoutumiseen tähtäävää hoitoa? Miltä kuulostaisi pehmeästi valaistu huone, rentouttava musiikki, laventelin tuoksu, tutkitusti rentouttavat hieronta- ja hengitysmenetelmät, sekä kamomilla?
Lue sisällöstä enemmän tästä
Wellbeing on usealle tuttu termi, mutta tavoitteena tulisi olla welldoing. Tee siis asioita jotka parantavat elämäsi laatua, päivittäin.
Elämäntapaneuvonnassa parannamme yhdessä tarpeidesi mukaisesti untasi, ravitsemustasi, liikuntatottumuksiasi, stressinsietokykyäsi ja henkisiä voimavarojasi.
Lue sisällöstä enemmän tästä
Kärsitkö pitkittyneestä tai äkillisesti alkaneesta kivusta? Miltä kuulostaisi kivun juurisyiden hoitaminen oireiden sijaan?
Lue sisällöstä enemmän tästä
16% Suomalaisista kärsii IBS.ästä. IBS on monen asian summa ja siksi sitä tulee hoitaa kokonaisvaltaisesti.
Saat 100% tyytyväisyystakuulla varustettua ja täysin tieteeseen pohjautuvaa neuvontaa henkilöltä joka ymmärtää sinua ja on kokenut saman kuin sinä. Vuonna 2013 olin valmis tekemään itsemurhan. Nyt en aina edes muista että minulla on IBS. Jos haluat päästä samaan tilanteeseen, niin olet tullut oikeaan paikkaan.
Lue sisällöstä enemmän tästä
Tuntuuko joku osa kehostasi jäykältä? Onko liikkuvuutesi huono vaikka venytteletkin? Onko jokin liike hankala taikka "oudon" tuntuinen? Tule hoitamaan häiriöiden juurisyy!
Lue sisällöstä enemmän tästä
ReMovement on tarkoitettu heille, jotka ovat hoidattaneet itseään "Kivun hoito" tai "Liikehäiriö" hoidoissani. Tapaamisen aikana voimistamme aiemmin häiriössä olleita kudoksia ja opimme uudelleen liikeratojen käytön.
Lue sisällöstä enemmän tästä
Lahjakortilla sinulle tärkeä henkilö voi valita juuri itselleen sopivan hoitomuodon. Lahjakortit ovat PDF muodossa ja ne lähetetään verkkopankkimaksua vastaan sähköpostiisi.
Lahjakortin arvon määrittelet itse. Pyydä lahjakorttia sähköpostitse.
 
KYSYTTÄVÄÄ? OTA YHTEYTTÄ!
AnatomyFix
044 524 9651
kevin.gibbs@toimivakeho.fi
Kuutamokatu 8c28
02210 Espoo

Haluamme olla täysin läpinäkyviä tietojesi käytön suhteen.
Luethan tietosuojaselosteemme.
  • Anatomy Fix Facebook

kävijämäärä