Hierontaa Olarissa -hoidata ongelmiesi juurisyyt, älä vain oireita

Haluatko, että sinua hoitaa henkilö jolla on jo vuosien kokemus? Entäpä ammattilainen, joka on itse kouluttanut jo yli sataa ammattilaista aina koulutetuista hierojista osteopaatteihin ja personal trainereistä fysioterapeutteihin?

Haluatko tuloksia, jotka oikeasti pysyvät? Tässä joitakin palautteita:

Johannan asiakaspalaute

”En ollut aikaisemmin kokeillut tämän tyyppistä hierontaa. Tulokset ovat kyllä erittäin hyviä, ellei jopa hämmentäviä. Lihasten kireys on helpottanut merkittävästi ja sitä kautta kokonaisvaltainen hyvinvointi on palautumassa. En kovin herkästi kirjoita suosituksia, mutta tässä se on kohdallaan. Kevin on henkilönä erittäin asiantunteva ja kertoo asiat kansantajuisesti. Todella ammattitaitoinen mies, joka taitaa myös asiakaspalvelun. Tehokkain hoitopaikka mitä ikinä olisin voinut löytää.”
– Petteri 47v

”Olen ollut erittäin tyytyväinen hierojaani. Ilmapiiri on alusta alkaen ollut positiivinen ja hierontaan on mukava tulla. Tietotaito on myös yllättänyt positiivisesti ja kaikkiin kysymyksiin olen aina saanut vastauksen. Hoitotekniikat olen kokenut hyviksi ja toimiviksi – niillä on saatu paljon aikaan. Suurimmat hyödyt olen huomannut liikkuvuudessa ja sarjapainojen nousussa”
-Annette Voinow

”Kevinin tietotaito on todella hyvä. Hän käyttää useita eri hoitotekniikoita ja tietää paljon lihasten toiminnasta ja yhteyksistä toisiinsa. Kevinin hoidoissa on hyvä ja rento ilmapiiri. Kevinin hoitojen ansiosta ymmärrän paremmin sen, kuinka kehon tulisi toimia arkielämässä. Olen kärsinyt vähemmän selkä- ja hartiakivuista, kuin ennen täällä käyntiä.”
– Nainen

”Olen saanut oman kehoni takaisin…Kevin on velho löytämään syyt ja hoidot erilaisiin kipuihin ja kolotuksiin.”
– Eero K.

Hinta: 75€/hoito (LOKAKUUN AJAN: 10€ menee lyhentämättömänä Mesimarjan Steiner-päiväkodille tukimaksuna)