Henkistä hyvinvointia –
100% rahat takaisin takuulla

Hoitajanasi toimii Emotional Freedom Techniquesin (EFT)
ja skeematerapian harjoittaja, sekä liikunta- ja hyvinvointi-alojen
ammattilaisten kouluttaja, Kevin Gibbs.

Kaikki hoidot räätälöidään
juuri sinun tilanteeseesi sopiviksi.

Henkistä hyvinvointia –
100% rahat takaisin takuulla

Hoitajanasi toimii Emotional Freedom Techniquesin (EFT)
ja skeematerapian harjoittaja, sekä liikunta- ja hyvinvointi-alojen
ammattilaisten kouluttaja, Kevin Gibbs.

Kaikki hoidot räätälöidään
juuri sinun tilanteeseesi sopiviksi.

Reagoitko äkkipikaisesti, annatko muiden kävellä ylitsesi tai koetko elämänilon olevan kadoksissa?

Elämässä on useita asioita, jotka vaikuttavat henkiseen hyvinvointiimme negatiivisesti – unen puute, parisuhteessa tai työpaikalla eteen tulevat ongelmat, ystävyyden rikkoutuminen ja joskus jopa hyvin pieneltä tuntuvat asiat kuten vaikkapa kaverin lausumat sanat tai vaikeus saada jotain ”helppoa” tehtyä.

Ehkäpä huomaat suuttuvasi aivan liian herkästi ja asioista, joista edes omasta mielestäsi sinun ei tulisi suuttua. Tai ehkäpä huomaat kaikkien kävelevän ylitsesi, etkä oikein osaa sanoa mitään puollustaaksesi itseäsi. Toisaalta, voi olla että tiedostat kyyhöttäväsi kotona, muttet tiedä miksi.

Osa ongelmistasi saattaa olla helposti ohimeneviä kun taas osa saattaa tuntua jo osalta sinua itseäsi – ”Tälläinen mä oon aina ollut”. Joskus ongelmilla on selkeä syy: kyllähän se rasittaa jos työpaikalla on narsistinen pomo tai jos parisuhde on kariutumassa. Tälläisissä tapauksissa usein vastaus on loppujen lopuksi paikalta poistuminen, mutta näistä johtuvia tunteita kannattaa silti hoitaa.

Sitten on niitä tapauksia, joiden juurisyitä et vain kykene hahmottamaan. Et ymmärrä miksi suutut puolisollesi aina kun hän pyytää sinua viemään roskat ulos tai siitä kun hän ei heti kuullut mitä sanoit, mutta tiedät tämän olevan rasite niin oman kuin parisuhteesi hyvinvoinnin kannalta.

Näissä tapauksissa taustalla voi olla jopa lapsuudessa opittu toimintatapa, eli niin kutsuttu tunnelukko. Näitä voidaan hoitaa esimerkiksi skeematerapialla ja usein niiden hoitaminen auttaa merkittävästi elämänlaadun parantamisessa.

Valitettavan usein näitä asioita ei kuitenkaan hoideta tai niitä pyritään hoitamaan ”laastari-tekniikalla”, eli pureutumalla tapoihin joiden avulla tilannetta voidaan kestää paremmin. Toki tästäkin on hyötyä, mutta loppujen lopuksi on yleensä parasta hoitaa juurisyy, eli esimerkiksi lapsuuden aikana koettu ikävä tunne.

Psykologinen hoito Emotional Freedom Techniques (EFT) menetelmällä


Mitä EFT on ja kenelle hoito on tarkoitettu?

Emotional Freedom Techniques (EFT) hoito on tieteellisesti testattu hoitomenetelmä (lähde 1lähde 2lähde 3, lähde 4, lähde 5), joka auttaa muun muassa:

– Lievään masennukseen (jopa -35%)
– Stressiin (kortisoli laski jopa 37%)
– Ahdistukseen (jopa -40%)
– PTSD:hen (jopa -32%)
– Kipuun (jopa -57%)
– Tunnelukkoihin / negatiiviseen itsepuheluun
– Mielihaluihin (jopa -74%)

Joissain tapauksissa myös fyysiset ongelmat voivat olla henkisiä taustaltaan. Esimerkiksi häpeä voi aiheuttaa ongelmia käden ylös nostamisessa tai äänen voimakkaassa projisoimisessa, sekä ryhdissä.

Koska en ole koulutettu psykologi, tekemäni EFT ei sovellu sinulle jos kärsit vakavista henkisistä ongelmista, kuten vakava masennus (itsemurha-ajatukset yms), Psykoosi tai muu vastaava.

Asiakaspalaute

Joel Hakalan Ahdistuneisuus ja epätoivo tippuivat heti 40%

Videolla näet Joelin toisen Emotional Freedom Techniques hoidon. Aiemmassa hoidossa ahdistuneisuus tippui 40% ja rintakehän päälimmäiset lihakset rentoutuivat. Tämän hoidon aikana ahdistuneisuus väheni entisestään ja syvällä kehossa alkoi tuntumaan rentoutta ja puristus hävisi kokonaan.

Videon aikana näet kuinka EFT hoito tehdään ja kuulet Joelin kommentteja olotilansa muutoksista.

Hinta: 99€/hoito (sis. kyselykaavakkeet ja niiden analysoinnin)