Emotional Freedom techniques (EFT)

woman%20spreading%20her%20arms_edited.jp

Mitä EFT on ja kenelle hoito on tarkoitettu?

Emotional Freedom Techniques (EFT) hoito on tieteellisesti todistettu hoitomenetelmä (lähde 1, lähde 2, lähde 3) , joka auttaa muun muassa:
 
- Lievään masennukseen (jopa -35%)
- Stressiin (kortisoli laski jopa 37%)
- Ahdistukseen (jopa -40%)
- PTSD:hen(jopa -32%)
- Kipuun (jopa -57%)
- Tunnelukkoihin /  negatiiviseen itsepuheluun
- Mielihaluihin (jopa -74%).
 
Joissain tapauksissa myös fyysiset ongelmat voivat olla henkisiä taustaltaan. Esimerkiksi häpeä voi aiheuttaa ongelmia käden ylös nostamisessa tai äänen voimakkaassa projisoimisessa. Tällöin henkisen tunnelukon hoitaminen parantaa myös fyysisiä häiriöitä.
EFT ei sovellu sinulle jos kärsit vakavista henkisistä ongelmista, kuten vakava masennus (itsemurha-ajatukset yms), Psykoosi tai muu vastaava.
Katso asiakashoitotoja

Joel hakala: Ahdistuneisuus ja Epätoivo

 

Tämä oli Joelin toinen EFT-hoito. Ensimmäisen hoidon aikana ahdistuneisuus tippui noin 40% ja rintakehän päälimmäiset lihakset rentoutuivat. Tämän kerran aikana tunne tippui vielä pienemmäksi ja syvällä kehossa alkoi tuntumaan rentoutta ja siltä, kun puristus olisi täysin poissa.

Videon aikana näet kuinka EFT hoito tehdään ja kuulet Joelin kommentteja olotilansa muutoksista.

Essi Laakkonen: Turvattomuus, paniikki ja hengitysvaikeudet

 

Hoidon aikana rintalastan alue rentoutui, Essi tunsi herkistymistä ja vapautumista ja kehon tuntemukset muuttuivat kokonaisuudessaan paremmiksi. Hoidon jälkeen Essi lähetti sähköpostia jossa hän sanoi:

 

"Pallean kohdalla tuntuu todella hyvältä. Ihan kuin olisi kivi lähtenyt puristamasta sen päältä. Vähän spaced out muutenkin. Alaselkään asti tuntuu tää hengitys hyvältä"

Seuravana päivänä Essi totesi:

 

"Hei, minulla on ollut tosi kevyt ja hyvä olo. Hädin tuskin huomannut kaulankaan oireilua"

Mitä hoidossa tehdään?

 

Kun olen lukenut ja analysoinut etukäteen lähettämäsi syvvällisen taustatietolomakkeen, tapaamme 2 tunnin alkutapaamisessa. Alkutapaamisen aikana käymmme läpi yhdessä taustatietolomakkeestasi esiin tulleita asioita ja teemme EFT hoidon. Jatkotapaamiset ovat tunnin mittaisia.

 

Ensiksi arvioimme mikä on hoidettava ongelma. Hoidettavana voi olla esimerkiksi vihan tunne, itsesyytökset, häpeä tai vaikkapa multitasking ongelmien aiheuttamat stressit (joiden takana voi olla tunne riittämättömyydestä). Kun ongelma on saatu selville, lähdemme hyväksymään itseämme sellaisena kuin nyt olemme ja siinä tilanteessa missä olemme, jonka jälkeen alamme hiljalleen muuttamaan ajatustamme suuntaan johon haluaisimme päästä.

Jokainen hoito on kuitenkin hieman erilainen, koska olemme kaikki yksilöitä, joten hoitoa ei tehdä täysin kaavamaisesti.

Hinnasto (alv 0 %)

Alkutapaaminen (2h) = 149€

Jatkohoidot (n. 1h) = 75€ / hoito

 
KYSYTTÄVÄÄ? OTA YHTEYTTÄ!
AnatomyFix
044 524 9651
kevin.gibbs@toimivakeho.fi
Kuutamokatu 8c28
02210 Espoo

Haluamme olla täysin läpinäkyviä tietojesi käytön suhteen.
Luethan tietosuojaselosteemme.
  • Instagram
  • Anatomy Fix Facebook