Psykologisten hoitojen hoitojen asiakaspalautteet

Annelin asiakaspalaute

Olo oli heti ”selvästi vapautuneempi… tykkään itsestäni huomattavasti enemmän”

Harmittaa, etten ottanut sinuun jo aiemmin yhteyttä. Emmin ja epäröin tätä EFT-kokeilua. Olen tottunut siihen, että terapeutin kanssa tutkitaan ja analysoidaan mun tunteita ja menneisyyttä etc, ja olen ollut pettynyt lähinnä itseeni, etten ole saanut muutosta asioihin, ainakaan siinä määrin kuin olen toivonut. Vaikka hyviä neuvoja ja ajatuksia terapeuteilta on tullutkin, ja olen ihan uskonut niihin terapiaSESSION aikana, mutta yksin ollessani, olen palannut herkästi entisiin käytös- ja ajattelumalleihin.

Nyt minulla on ollut kyllä selvästi paljon vapautuneempi olo eilisen session jälkeen. Hymyilyttää (vähän niin kuin ilman mitään syytä) ja vähän on liikuttunutkin olo, siis kotona ollessani. Tykkään itsestäni huomattavasti enemmän. Hieno fiilis!”

Joel Hakalan asiakaspalaute

Ahdistuneisuus ja epätoivo tippuivat heti 40%

Videolla näet Joelin toisen Emotional Freedom Techniques hoidon. Aiemmassa hoidossa ahdistuneisuus tippui 40% lihaksisto rentoutui. Tämän hoidon aikana ahdistuneisuus väheni entisestään ja syvällä kehossa alkoi tuntumaan rentoutta ja puristus hävisi kokonaan.

Essi Laakkosen asiakaspalaute

Rintalastan alue rentoutui ja pallea vapautui
Tämä hoito sai Essin herkistymään ja tuntemaan kehollista vapautumista. Hoidon jälkeen Essi lähetti minulle viestiä, sanoen:

”Pallean kohdalla tuntuu todella hyvältä. Ihan kuin olisi kivi lähtenyt puristamasta sen päältä…. Alaselkään asti tuntuu tää hengitys hyvältä”

Hän totesi myös, että ”on ollut tosi kevyt ja hyvä olo. Hädin tuskin huomannut kaulankaan oireilua”

Epäonnistumisen pelon hoito

”Siis kiitos tästä päivästä. Oli todella hedelmällistä. Aloin kirjoittaa paperille ajatuksia ja lähti ajatustyö pidemmälle.”

Essillä oli pelko epäonnistumisesta. Viereisessä videossa näkyy osa tämän kertaisesta hoidosta, jonka aikana käsittelimme epäonnistumisen pelon lisäksi muita asioita.

Aloitekyvyn parantaminen

Miten Emotional Freedom Techniques hoidoilla voidaan parantaa aloitekykyä?

Videolla näet Essin palautteen kolmen hoidon jälkeen.