Asiakaspalautteet

NEUROKINEETTINEN TERAPIA (sis. myös liikunnanohjauksen)

 

Tulokset lyhyesti:

– Selkäkivut, jotka olivat vaivanneet suurimman osan elämää seistessä, hävisivät kokonaan nilkan nivelsiteiden hoidon jälkeen

– Pikän ajan nivusongelmat ovat paranemaan päin

Villen kommentti:

Tulin Kevinille Neurokineettisen Terapian hoitoon suosituksen kautta, sillä minulla oli ollut jo parin vuoden ajan nivuskipuja, jotka olivat pahentuneet viimeisten kuukausien aikana. Minulla on ollut myös alaselän ja niska-hartiaseudun kipuja.

 

Ensimmäisen tapaamisen jälkeen kipu nivusissa hävisi noin viikossa. Kesäloman kävelyn ja työpaikan vaihdoksen seurauksena nivuset kipeytyivät taas. Seuraavalla tapaamisella Kevin yhdisti vasemman nilkan tapaturman niin alaselän kuin niska-hartiaseudun kipuihin (Minulta venähtivät vasemman nilkan nivelsiteet 10 vuotiaana ja olen joutunut pitämään nilkassa tukisidettä vähintään kerran vuodessa jo viimeiset 7-8 vuotta).

Tämän hoidon aikana alaselän kireydet ja niska-hartiaseudun kireydet vähenivät selkeästi ja ajan kanssa hävisivät kokonaan. Myös nivuskipu hävisi jälleen noin viikossa.

 

Ensireaktioni Kevinistä oli, että nyt ei ole ainakkaa mikään tavallinen kaveri kyseessä (ihan positiivisessa mielessä)”

 

Nainen

Sektion läpikäynyt

Tulokset lyhyesti:

– Purentavika parani viikon kotihoidossa 1,5cm

– Sektion jälkeinen vatsalihasharjoitteiden ongelma, eli kolmiomainen harjanne / "pullahdus" erkauman kohdalla, katosi

Asiakkaan kommentti:

Suosittelen kokeilemaan hoitojaksoa. Itse yllätyin kuinka kaikki todella vaikuttavat kaikkeen ja miten entiset vaivat pitää hoitaa alta pois ennen uusien käsittelyä. Kevin hyvin selittää hoidon aikana mitä tapahtuu ja mikä vaikuttaa mihinkin osa-alueeseen. Hoitojaksolla motivoi koti-harjoitusten helppous ja nopeus tehdä niitä. Myös nopeiden tulosten näkyminen/tuntuminen motivoi.


Alunperin hakeuduin Kevinin vastaanotolle sektioarven ja vatsalihasten erkauman vuoksi. Hoitojen (5krt) aikana Kevin hoiti mm. purentavikaani, joka parani viikon kotihoidossa 1,5cm ja tulokset ovat pysyneet. Vatsa- ja selkälihakset ovat olleet olemattomat raskauden ja synnytyksen jäljiltä. Niihin saatiin vahvistusta ja kalvojen toiminta palasi erkauman kohdalle. Ennen hoitojaksoa en pystynyt tekemään vatsalihaksia, mutta hoitojakson päätteeksi vatsaan ei enää noussut kolmiomainen harjanne.

 

Annan Kevinille arvosanaksi 5/5

 

Janne K.

Tulokset lyhyesti:

– Kuukausia vaivannut polvikipu hävisi yhden hoidon ja muutaman kotona tehdyn treenin jälkeen

- 1 jalan seisonta parantunut merkittävästi

Jannen kommentti:

Hoito ollut ihmisläheistä - kuuntelevaa ja huomioon ottavaa. Liikkeet ovat olleet helppoja tehdä ja
ovat tuoneet apua mm. pitkään vaivanneeseen kiputilaan. On ollut myös mukava huomata, että Kevin painottaa ottamaan yhteyttä heti jos tulee ongelmia tai joku on epäselvää. Vastaus tulee myös aina hyvin nopeasti.

Kuukausia vaivannut polvivaiva katosi muutaman kotona tehdyn treenin jälkeen! Vaiva ei
myöskään ole palautunut.

Annan 5/5 tähteä!

 

JK

Tulokset lyhyesti:

- Neljän hoidon jälkeen revähtänyt ja 2 vuotta kipuillut takareisi on selkeästi paremmassa kunnossa

- Asiakkaalla on energisempi olo kuin aiemmin

Asiakkaan kommentti:

Aloitin hoidon lähes kaksi vuotta kipuilleen takareiden takia. Reisi revähti ylivenytyksen seurauksena. Hieronta, liikunta, liikkumattomuus, venyttelyt, venyttelemättömyys tai kipulääkkeet eivät ole auttaneet vaivaan. Fysiatrilta sain lähetteen magneettiin, mutten mennyt sinne korkean hinnan takia vaan päätin sillä rahalla kokeilla neurokineettistä hoitoa nähtyäni esittelytekstin facebookissa. Olen urheillessani satuttanut muitakin kehonosia, joten päätin perehtyä tähän itselleni uuteen hoitomuotoon.

 

Voin ehdottomasti suositella hoitoa. Siinä ihmistä katsotaan kokonaisvaltaisena yksilönä ja selvitetään miten eri osat ja kiputilat voivat liittyä toisiinsa huomioiden yksilön taustatiedot ja elämän aikana tapahtuneet tapaturmat ym. Olen oppinut ihan uudenlaisen elämäntavan ja päivärytmin. Teen määrätyt liikkeet 2-4 kertaa päivässä. Tämä yleensä auttaa kipuihin ja jumeihin, ja antaa myös ihan uudenlaisen tavan varastaa aikaa itselleen ja rauhoittumiselle.

 

Liikkeet ovat olleet vaihdellen helppoja ja haastavia, mutta aina kahden viikon syklin lopulla liikkeet ovat aina tuntuneet helpommilta kuin alussa. Uudet liikkeet ovat saattaneet aluksi satuttaa, mutta sitkeä jatkaminen on saanut kivun vähenemään tai jopa häviämään. Olen saanut liikkeisiin hyvät ja selkeät ohjeet sekä suullisesti että kirjallisesti. Yhteydenpito on ollut sujuvaa. Helpottaa arkea, kun varataan aina yksi tai kaksi seuraavaa kertaa heti kalenteriin.

 

On mielenkiintoista, miten osaat yhdistää eri kehonosien kipuja, epäsymmetrisyyksiä ja syy-seuraussuhteita toisiinsa. On myös ollut ihanaa oppia uusi tapa aloittaa aamu “jumppaamalla” liikkeiden äärellä. Tuntuu, että keho herää siinä ihan eri tavalla ja olen energisempi kuin aiemmin. Takareiden kipu ei ole ihan täysin vielä hellittänyt, vaikka edistystä on kyllä selkeästi tapahtunut. 

 

Ghaada, 41

Koulutettu hieroja, joogi ja juristi

Tulokset lyhyesti:

– Ghaada kävi hoidoissani kahdesti jo vuosia kestäneen ongelman kanssa.

– Molemmilla hoidetuilla alueilla tuntui selkeää kivun vähenemistä, poistumista, rentoutumista ja liikkuvuuden paranemista.

– Myös mieli tyyntyi ja rauhoittui hermoston muutoksen vuoksi.

Ghaadan kommentti:

Kävin neurokineettisessä terapiassa kahdesti, noin kuukauden välein. Lisäksi tein harjoitteita kuuden viikon ajan käsitetyille alueelle. Neurokineettisellä terapialla hoidettiin kahta ongelmallista aluetta kehossani. Ongelma-alueiden hermosärkytyyppiset oireet ovat kipuilleet välillä voimakkaastikin n. 7 vuoden ajan ja juontavat juurensa lapsuuden tapaturmista. Vaivojani oli aiemmin hoidatettu säännöllisesti ja välillä intensiivisestikin hieronnalla, osteopatialla ja akupunktiolla. Oma harjoitukseni koostuu joogasta, meditaatiosta sekä arki- ja kuntoliikunnasta. Ennen Kevinin hoitoja en ollut kokeillut hoitomuotoja, joissa päivittäiset kotiharjoitteet ovat osa hoitoa.

 

Hoitotilanteessa Kevin toimi tarkasti, hellävaraisesti ja empaattisesti. Saimme paikallistettua ongelmien syyn ja sitä käsiteltiin. Neurokineettinen Terapia on hoitomenetelmänä hoidettavan näkökulmasta yksinkertaista, eikä se yleensä kestä kovinkaan kauaa. Osa ajasta myös käytetään oireiden alkusyyn selvittelyyn ajatuksen kanssa. Hoitojakso jatkuu itse käsittelyn jälkeen kotona tehtävin liikkein, jossa jatketaan ongelma-alueiden rentouttamista ja aktivaatiota omatoimisesti päivittäin, kunnes aivot hermottavat kehoa oikein. Jakson päätteeksi koin molemmilla hoidetuilla alueilla selkeästi kivun vähenemistä tai poistumista, rentoutumista ja liikkuvuuden paranemista.

 

Kenties merkittävin vaikutus kuitenkin oli hermostollinen. Tunsin selkeästi tasapainottumista hermostossani. Pitkään jatkuneiden jännitysten ja ajoittaisten kipujen takia olin jollain lailla tottunut sympaattisen, kiihdyttävän hermoston ylivireisyyteen kropassani ja Neurokineettisen terapian hoidoilla oli olennainen vaikutus siihen, että myös parasympaattinen hermosto aktivoitui ja koin rauhoittumista ja tyyntymistä myös mielen tasolla.

 

Hoitajana Kevin on lämmin, vastuullinen ja huumorintajuinen. Hän suhtautuu työhönsä innostuneesti ja tekee sen huolellisesti.

Tietoja Ghaadasta

Ghaada on harrastanut joogaa pitkään ja toimii hierojana Helsingissä. www.ghaadasaarikivi.fi

 

Laura, 25v (5 vk ohjaus)

Lauran ohjeistus oli tehdä liikettä 3-6x päivässä, päivittäin. Hän teki liikkeitä kotona 5 viikon ajan ja kävi luonani pari kertaa liikkeen korjaamista ja muuttamista varten.

Lauran kommentti:
Ryhti on ollut aina huono ja halusin löytää oikeat liikkeet siihen, kuinka ryhtiä korjata.
 

Olen oppinut kuinka "asettaa" ryhti oikein paikalleen. Jatkan treenejä mahdollisuuksieni mukaan. Olen ymmärtäyt että ryhdin korjaamiseen tarvitaan melko pieni liike

 

Kevin oli mukava ohjaaja, joka osasi opettaa liikkeet selkeästi. Hän oli innostava ja kertoi myös paljon muita asioita jotka vaikuttavat yleisesti ryhtiini ja muuhun asentooni. Ohjauskerrat olivat mukavia ja asiaa tuli paljon, mutta se oli helppo sisäistää.

 

Manu Pehkonen,

kamppailulajien harrastaja

Tulokset lyhyesti:

-> Jo vuosia häirinnyt olkapään ja lavan alueen kipuilu alkaa selkeästi helpottumaan hoitojen seurauksena.

-> Olkapään ja lavan kompleksi liikkuu huomattavasti paremmin kuin aiemmin.

Manun kommentti:

Ollaan nyt Kevinin kanssa käytetty NKT:a mun sitkeään ja vuosia kestäneeseen oikean olkapään ja lavan alueen ongelmiin. Kyseiseen olkapäähän tuli loppujen lopuksi repeämä ylemmän lapalihaksen jänteeseen, jota sit kuntoutin vakuutusyhtiön/sairaalan ortopedin ohjein, ja itse jänne siitä kuntoutui, mutta varsinaiseen syyhyn miksi repeämä tuli siellä ei puututtu millään tavoin.

 

Joten rupesin sitten itse etsimään asiaan apua, jottei vamma uusiutuisi tulevaisuudessa ja Kevinin kanssa ensin ”perinteisellä” manuaalisella terapialla (Manu viittaa tässä hierontaan) saatiin jonkinlaista tilapäistä helpotusta tilanteeseen, mutta ei suuria edistys askeleita ennen kuin sit Kevin alkoi käyttää Neurokineettistä Terapiaa. Sen myötä edistymistä alkoi tapahtua aikalailla välittömästi ja  itsellä piiiiiiiiiiitkästä aikaa hyvä fiilis kuntoutumisen suhteen ja näen valoa tunnelin päässä, että vielä mä tällä kädellä pystyn tekee kaikkia niitä asioita mitä haluankin ilman että tarviaa sitä ja sen käyttöä jatkuvasti varoa.

 

Selkeiten mun ongelma näkyi ja näkyy siinä että oikean käden sisäkierto on erittäin rajallinen silloin kun sen nostan sivulle ylös ja käännän kyynärpäästä 90 asteen kulmaan eteenpäin ja koitan kääntää alaspäin, nii välittömästi lapa ponnahtaa irti kylkiluista ja kiristää olkapäästä. Tähän on nyt tullut sitä muutosta kiitettävällä tahdilla kun on saanut hermotusta eri lihasten välillä tasapainoon Kevinin ohjeiden ja harjoitteiden mukaan ja alakaa se käsi kääntyä alaspäin ilman kipuja ja jumeja.

 

Joten useamman vuoden tuskailun(henkisesti ja fyysisesti) jälkeen tapahtuneen edistymisen johdosta suosittelen erittäin paljon Keviniä ja hänen ammattitaitoaan kehon huollossa ja kehon ongelmatilanteiden paikallistamisessa ja ratkaisemisessa. Ja lisäksi ihmisenä Kevin helposti lähestyttävä ja mukava niin hoitotilanteet siltäkin osin rentoja,edesauttaa kuntoutumisessa.

 

Tiia, 29v (3 vk ohjaus)

Tiia teki noin 3 viikkoa liikkeitä kotona ja kävimme niitä läpi pariin otteeseen.

 

Alla Tiian kommentti

Minut houkutteli paikalle sekä fyysiset jumit että ulkonäkö. Hartiani olivat taipuneet toimistotyössä eteenpäin, mikä aiheutti kipua hartioihin ja rintalihaksiin. Kävin usein hierojalla, mutta siitä sain vain tilapäistä helpotusta, kuten myös lääkkeistä. Toisekseen en pitänyt kuinka lysähtäneeltä näytin.

Pientä liikettä on helppo tehdä töissä ja tv:tä katsellessa, joten harjoitusta oli helppo tehdä päivittäin. Olen yllättynyt kuinka nopeasti huomasin hartioiden nousseen ja solisluun asennon muuttuneen, eivätkä hartiani ole enää yhtä jumissa kuin aiemmin. Pidän siitä, että hartiani ovat nyt kapeammalla, mutta parasta on, että rintsikoiden olkaimet eivät enää jatkuvasti valahda olalta.
 

Kevin ohjasi hyvin ja auttoi löytämään oikean liikeradan, että pystyin tarkkailemaan tekniikkaani myös kotona. Pidin myös hänen tavastaan kertoa hieman tarkemmin lihaksiston ja nivelten oikeista asennoista ja liikkeistä.

 

Tiina 49v

Olkapääkipua n. vuosi sitten huolimattomasti tehdyn tanssijansillan jälkeen. Vaiva hoitui osteopaatilla. Kipu palasi, kun siirryin lattahiiren käyttöön ja ryhdyin ompelemaan kansallispukua käsin. Kipu sätielee myös hauikseen. Haittaa baletissa käden ojentamista ja ashtangassa samoin. Olen tietoinen myös eteen kiertyneistä olkapäistä, jotka halusin paikoilleen.

 

Olkapään ja hauiksen pinnekipu on laantunut ja joinakin päivinä se on jopa poissa. Ashtangajoogassa alaskoira on kehittynyt ja käsi toimii paremmin. Vasen käsi asettuu kauniisti ja lapa menee paikoilleen kiltisti. Oikealla puolella on vielä työtä.

 

Ohjaus toimii minulle. Tuntuu, että voi kysyä, kun on kysyttävää. Ohjaat liikkeisiin hyvin ja näytät mallia havainnollisesti.

 

Eero

Olen saanut oman elämäni takaisin. Kevin on velho löytämään syyt ja hoidot erilaisiin kipuihin ja kolotuksiin.

Muutoksia:

- Eeron juoksu on paljon taloudellisempaa ja helpompaa kuin aiemmin ("kuten vuosia sitten")

- Eerolla olleet ikävät lähentäjien kivut, jotka kiusasivat muun muassa pyöräilyn aikan, ovat poissa

- Eeron pakaralihasten ja vatsalihasten voimat ovat selkeästi parantuneet

Nainen 66v

Kävin Kevinillä neurokineettisessä terapiassa. Hoidossa selviteltiin kokonaisvaltaisesti jäykkyyteni syitä koko kehossani. Sain hyviä neuvoja ja pääasiallisesti ruvettiin ensin hoitamaan olkapäätäni, joka oli pitkään ollut kipeä. Sain hyvät kotiohjeet kirjallisena sekä selkeät video-ohjeet, joita pystyi kotona katsoa ja tehdä niistä harjoitteita. Sain harjoitteista ammattitaitoisen avun. Kevin oli helposti lähestyttävä ja miellyttävä ihminen, joka osasi huomioida asiakkaan yksilöllisesti. Sain kokonaisaltaisia neuvoja jopa elämänasenteeseen, jotka voivat myös vaikuttaa lihasten toimintaan rentouttavasti. Voin suositella Kevinin palveluita lämpimästi.

Raija Salomaa

Kevin on ystävällinen ja innostunut työstään. Hän ottaa asiakkaansa vakavasti ja paneutuu  asiaan. Olen saanut helpotusta pitkittyneisiin vaivoihini Kevinin käsittelyn avulla. Hoidossa on muistettava, että asiakkaan tulee aktiivisesti osallistua hoitoon tekemällä harjoitteita.

Nainen, 66v

Kävin Kevinillä neurokineettisessä terapiassa. Hoidossa selviteltiin kokonaisvaltaisesti jäykkyyteni syitä koko kehossani. Sain hyviä neuvoja ja pääasiallisesti ruvettiin ensin hoitamaan olkapäätäni, joka oli pitkään ollut kipeä. Sain hyvät kotiohjeet kirjallisena sekä selkeät video-ohjeet, joita pystyi kotona katsoa ja tehdä niistä harjoitteita. Sain harjoitteista ammattitaitoisen avun ja jatkan niiden tekemistä, jotta olkapääni kunto pysyy toimivana. Kevin oli helposti lähestyttävä ja miellyttävä ihminen, joka osasi huomioida asiakkaan yksilöllisesti. Sain kokonaisaltaisia neuvoja jopa elämänasenteeseen, jotka voivat myös vaikuttaa lihasten toimintaan rentouttavasti. Voin suositella Kevinin palveluita lämpimästi. 

Raija Salomaa

Kevin on ystävällinen ja innostunut työstään. Hän ottaa asiakkaansa vakavasti ja paneutuu  asiaan. Olen saanut helpotusta pitkittyneisiin vaivoihini Kevinin käsittelyn avulla. Hoidossa on muistettava, että asiakkaan tulee aktiivisesti osallistua hoitoon tekemällä harjoitteita.

Nainen 55v

Olet kannustava, ammattitaitoinen ja perehtynyt asiaasi. Keksit uusia liikkeitä mukavasti, jos aiemmin näyttämäsi ei sopinut. Olet myös rauhallinen ja ymmärtäväinen.

Sain paljon liikunnan iloa ja lihaskuntoni, mielialani ja terveyteni parani. Ehdottomasti opin kuinka paljon liikunta parantaa elämän laatua ja, että vanhakin oppii uutta! :)

Ihmisenä olet lämmin, keskusteleva, ymmärtävä, kannustava, innostava ja huumorintajuinen.

Oli todella hienoa tutustua sinuun, Kevin. Osoittauduit ihanaksi ihmiseksi ja ikävä tulee! Ymmärsit minua todella hyvin.

Nainen 60v

Sinulla on välitön tapa kommunikoida ja minulle tuli tunne, etten ollut massatavara, vaan yksilö. Havaitsit heikkouteni, joihin pitää kiinnittää huomiota ja otit huomaavaisesti huomioon ikäni ja tasoni. Tunsin itseni prinsessaksi!

Opin, ettei hötkyilemällä saada tuloksia, vaan siihen tarvitaan rauhallista ja tarkkaa työskentelyä. Vaikka työ ei ole valmis vielä pitkään aikaan, suunta on selvä!

Lähihoitaja, 33v

Minulla oli hartiat erittäin kipeät ja jäykät sekä ongelmia jalkojen kireyksien kanssa.

Olen huomannut jaloissani suurimman muutoksen. Hartiakipu on helpottunut aina hieronnan jälkeen sekä tehtyjen liikkeiden jälkeen. Venyminen jaloissa on parantunut.

 

Liikkeet ovat selkeitä eivätkä liian monimutkaisia. Olin yllättynyt miten tehokkaita ne loppupeleissä olivat. Liikkeiden tekemisessä ei montaa minuuttia kestä ja siksi helppoja tehdä vaikka monessa osassa.

 

Kevin on löytänyt ongelmakohdat erittäin hyvin. Kipupisteitä ja jäykkyyksiä riitti. Pidin myös siitä, että toit esille tietämyksesi mistä ongelmat saattaisivat johtua.

Mies

Kevin on reipas ja innokas. Hän perehtyy hyvin asiakkaan nykytilanteeseen, terveyteen ja tavoitteisiin.

Tavoitteinani oli terveydentilan parantaminen, jossa on onnistuttu. Itseasiassa, aloitettuani Kevinin kanssa, selkäkipuni ovat lähes täysin poistuneet

Osteopaatti Anna Oravainen

Kevinin treenien vaikutuksista selkeimpiä ovat olleet lihasmassan ja -kunnon parantuminen, treeneistä palautumisen parantuminen, kovempien treenien jaksaminen, faskialinjoihin liittyvien liikkeiden myötä tasapainon parantuminen ja erityisesti vasemman (ongelmallisen) olkapään/hartian alueen liikkuvuuden parantuminen.

 

Myös yksi faskialinja liike on hyvä mainita tässä - olen tehnyt Kevinin antamaa liikettä vasta neljä päivää ja tässä sen vaikutuksia: yleensä työpäivän aikana jossain vaiheessa alkaa särkeä mahalaukun heijastepisteestä selän puolen n.7-8.kylkiluiden alueelta - se kipu on nyt poissa. Juoksulenkillä vasen hartia pysyi lenkin ajan auki, yleensä jossain vaiheessa tunnen kun alkaa jumittaa eikä ole enää liikevapaa. Sen lisäksi aiemmin useasti juoksun jälkeen oireillut oikea nilkka/jalkaterä, oireilee vähemmän ja lihaskalvot saa helpommin auki.

 

Myös joogaharjoitus, jonka Kevin antoi palleaa avaamaan on tehokas! Aktivoi lymfakiertoa, vapauttaa mahalaukun ja haiman aluetta ja antaa suolistolle enemmän tilaa/vapautta. Ja jälkeenpäin tuntuu myös siltä, että alakylkiluut ja pallea ovat saaneet lisää tilaa ja liikevapautta

Nainen

Tämä pienen lapsen äiti tuli aluksi minun luokseni päivittäisten polvi- ja nilkkakipujen takia. Hänelle oli kerrottu yksityisessä fysioterapiassa, että hänen on pakko käyttää pronaatiotuettuja kenkiä, jotta voi juosta. Kipuja oli silti. 

 

Käytyään minulla viidesti, pronaatiotuetut kengät ovat poissa ja samoin kävi kivuille. Viidennen hoitokerran jälkeen asiakas pystyy juoksemaan jo 10km lenkkejä  täysin ilman mitään tukia.

Tämä taas todistaa sen, että vaikka miltei kaikki kengät ovat tehty korjaamaan rakenteellisia ongelmia (tai tilapäisesti auttamaan toiminnallisten ongelmien kanssa), vain noin 5-10% ihmisistä oikeasti kärsii rakenteellisista ongelmista.

 

Tässä asiakkaan asiakaspalaute:

Kevin on huolellinen tehdessään alkukartoitusta ja perusteellinen miettiessään hoitosuunnitelmaa. Kevin perustelee tekemänsä valinnat selkokielellä ja varmistaa että asiakas ne ymmärtää. Oman kokemukseni perusteella voin sanoa, että suunnitelman mukainen kuntoutus tuottaa tulosta, kun on itse valmis panostamaan.

Nainen, 19v

Kyseinen asiakas oli minun Personal Training asiakas

Aloitin Kevinillä tammikuussa 2016 yhdellä salilla, josta siirryin sitten yksityisasiakkaaksi hänen lopetettua kyseisellä salilla työskentelyn. Tavoitteenani ei ole ollut koskaan huippu-urheilla, vaan haluan oppia treenaamaan oikein ja turvallisesti. Alunperin mua arvelutti siirtyä Kevinille, sillä häntä sanottiin hyvin tarkaksi tekniikoissa ja pelkäsin, etten pääse treenaamaan haluamallani tavalla, sillä en täyttäisi tekniikkavaatimuksia. Alkuun Kevinin kanssa ärsytti se, että hän halusi edetä pikkuhiljaa ensin korjaten kehon ongelmat ennen rankat treenin aloitusta. Loppupeleissä oon kuitenkin kyseisestä etenemisestä enemmän kuin kiitollinen, sillä oon oppinut mm. lapoja ja pakaroita käyttämään pikkuhiljaa ihan simppeleistä harjotteista aloittaen. Kun kohderyhmän aktivointi on ollut kunnossa, on ohjelmaa lisätty ihan kunnon lihasmassaliikkeitä, mikä onkin mun toive ja tavoite. 

 

Selkein arkielämään vaikuttavin hyöty, jonka olen Keviniltä saanut on ollut kausittaisten kovien polvikipujen loppuminen. Tämä hoitui vahvistamalla nilkan aluetta, vähentämällä pronaatiota ja ennen kaikkea vahvistamalla pakaran lihaksia ja korjaamalla polvi-varvas-linja oikeaksi jalkaliikkeissä. Nyt viimeisimmässä ohjelmassa on keskitytty myöskin hartialihasten vahvistukseen/olkapäiden korkeuden nostamiseen, joka on merkittävästi vähentänyt pääsärkyjen muodostumista. Pakaroiden, lapojen ja vatsalihasten käyttö on tullut osaksi arkiaskareita, mutta se taitaa olla Kevinin ja hänen minulle suosittelemieni hoitojen kombo: olen käynyt osteopatiassa sekä harjoittelemassa vatsalihasten aktivaatiota siihen erikoistuneella, Kevinin suosittelemalla henkilöllä. Kaikenkaikkiaan Kevinin ohjaus on siis auttanut minua ihan arkiseen hyvinvointiinkin päästessäni kivuista eroon.

 

Kevinin yksi parhaita puolia pt:nä on hänen joustavuutensa, ammattitaito ja asiakaslähtöisyys sekä jatkuva tahto kehittyä ja oppia. Varsinkin nyt syksyn sairasteluiden takia pt hommista ei ois tullut mitään ilman Kevinin joustavuutta. Ammattitaito heijastuu hyvin mm. siinä, että olen saanut moneen kertaan kattavan ja ymmärrettävän vastauksen kysymykseen "miksi näin tehdään/mihin tämä auttaa?". Ollessani tyytyväinen palveluun, liityin myöskin Kevinin hieronta-asiakkaaksi. Myös hierontaan olen ollut tyytyväinen, vaikka se onkin ollut hyvinkin erilaista kuin ajattelin. Koen sen enemmän ns. toiminnalliseksi ja avaavaksi kuin rentouttavaksi hemmotteluksi. Tavoitteeni hierontaan onkin saada paikkoja auki ja että tulosta oikeasti tapahtuu, joten kyseinen hierontatyyli sopii hyvin tavoitteisiini.

 

En ole kertaakaan Kevinin kanssa kohdannut tilannetta, ettei hän olisi auttanut minua treeniin liittyvien ongelmien kanssa. Mulla on kropassa kremppaa, mutta Kevin on hyvin osannut valita treeniliikkeet, jotka eivät tunnu ikäviltä. Olen myös hyvin iloinen puhelin- ja sähköpostituesta ja jos en itse muista ilmoitella, Kevin kyllä kyselee, miten on mennyt. Tämä viestii minulle, että hän oikeasti välittää asiakkaistaan. En ole valinnut ravinto-ohjauspakettia, mutta siltikin Kevin pyrkii kokonaisvaltaisesti huolehtimaan, että kehoni toimii hyvin. Tarkoitan sitä, että ollaan keskusteltu säännöllisesti mm. minun kasvisten ja proteiinien syönnistä sekä unen määrästä ja unirytmistä.

 

Trainerina Kevin ei ole liian ankara ja ei itselle toimisikaan tyyli, jossa moititaan aina asioita, joita olen jättänyt asioita tekemättä. Kevin mielummin kehuu minua siitä, että tulosta tulee, vaikkei treenaus olekaan aina elämäni ykkösprioriteetti. Yhteydenpidossamme vallitsee aina rento ja miellyttävä ilmapiiri, mikä on itselleni tärkeää.

 

Ainut kritiikki mitä haluan mainita on Kevinin vapaiden aikojen rajallisuus. Onneksi Kevin joustaa tarvittaessa ja aina ollaan saatu tapaamiset sovittua. 

 

Jos haluat asiakaslähtöistä ja asiantuntevaa ohjausta, suosittelen ehdottomasti Kevin Gibbsiä! :)

Nainen

Kevin on asiallinen ja huumorintajuinen, sekä pätevä siinä mitä tekee. Kevinin tekemisessä näkyy tarkkuus ja huolellisuus. Hänen kanssa tulee tunne siitä, että hän on aidosti kiinnostunut potilaan kuntoutumisesta, joka näkyy mm. kannustamisena. Kevin ei päästä helpolla, mutta ei myöskään hauku pataluhaksi, vaikka olisin unohtanut tehdä kotiharjoitteet.

 

Kotiharjoitteista on kyllä suurta hyötyä, mutta paras apu on selkeästi ollut hoidossa tehdyt lihasten, kalvojan ja nivelten käsittelyt mobilisoimalla. Kipu jää aina hoitopöydälle. Kipeytyneen kohdan muistaa vasta silloin, kun on puolikuntoisena mennyt nostamaan jotain liian painavaa tai tehnyt taakan kanssa virheliikkeen (ja sitten taas muistaa kotiliikkeetkin!). Hoidoissa käyminen on todella auttanut, sillä nykyään ei tarvitse kipulääkkeitä juurikaan syödä

Samuli

Myyntineuvottelija

Kärsin niska- ja hartiaseudun kivuista. Kuntokartoituksen kautta löydettiin merkittävä pullonkaula, jonka kojraamisen ansiosta vaivat ovat helpottaneet huomattavasti. Myös tinnitys on helpottanut. Sain selkeät ohjeet ja helposti toteutettavan ohjelman. Tutkimustyö oli systemaattista ja asiantuntevaa. Kevinin kiinnostus harjoittamaansa ammattiin näkyy.

 

KORJAAVA HIERONTA

 

Petteri, 47v

En ollut aikaisemmin kokeillut  tämän tyyppistä  hierontaa.  Tulokset ovat kyllä erittäin hyviä, ellei jopa hämmentäviä.

 

Lihasten kireys on helpottanut merkittävästi ja sitä kautta kokonais-valtainen hyvinvonti on  palautumassa.

 

En kovin herkästi kirjoita suosituksia, mutta  tässä se on kohdallaan. Kevin on  henkilönä  erittäin asiantunteva ja kertoo asiat kansanta-juisesti. Todella ammattitaitoinen mies, joka  taitaa myös asiakaspalvelun.

 

Tehokkain hoitopaikka mitä ikinä olisin voinut  löytää. 

Nainen

Kevinin tietotaito on todella hyvä. Hän käyttää useita eri hoitotekniikoita ja tietää paljon lihasten toiminnasta ja yhteyksistä toisiinsa. Kevinin hoidoissa on hyvä ja rento ilmapiiri. Kevinin hoitojen ansiosta ymmärrän paremmin sen kuinka kehon tulisi toimia arkielämässä ja olen kärsinyt vähemmän selkä- ja hartiakivuista kuin ennen täällä käyntiä.

Annette Voinow

Olen ollut erittäin tyytyväinen hierojaani. Ilmapiiri on alusta alkaen ollut positiivinen ja hierontaan on mukava tulla. Tietotaito on myös yllättänyt positiivisesti ja kaikkiin kysymyksiin olen aina saanut vastauksen.

 

Hoitotekniikat olen kokenut hyviksi ja toimiviksi - niillä on saatu paljon aikaan. Suurimmat hyödyt olen huomannut liikkuvuudessa ja sarjapainojen nousussa

Mies 67v

Hieronta on auttanut minua nukkumaan paremmin ja auttoi minua rentouttamaan lihaksiani. Lihaksiini ei myöskään satu yhtä paljon kuin aiemmin.

Hoitotekniikat sopivat minulle täydellisesti ja Kevinin tietotaito on täyden kympin arvoinen.  Hän on erittäin mukava ja ymmärtäväinen hoitaja.

Vähävaraisten Hoidot

 

Kun ostat itsellesi hoitoja, autat vähävaraisia, sillä jokainen hoito kerryttää heidän hoitorahaa. Tämän lisäksi voit ostaa suoraan vähävaraisille tarkoitettua hoitoaikaa alennetuin hinnoin.  Tarkemmat tiedot tästä kaikesta, sekä siitä paljon rahaa on kerrytetty ja käytetty, näet täältä

"Johannan tarina"

Tässä Johanna kertoo hieman omasta tilanteestaan. Johannalla on selkeästi kova halu parantua, mutta tilanne on vaikea ja hän tarvitsee osaavaa apua.
 

"Annan tarina"

Alla on Annan tarina. Annalla on ihanan positiivinen tapa katsoa asioita, mutta ei niin ihana trauma taustalla. Testeissä oikea käsi ei liiku kovinkaan paljon mihinkään suuntaan kivuttomasti, joten apu on selkeästi tarpeen!
 

 

Ammattilaisten Koulutukset

Koulutusten palautteiden keskiarvio: 9,5/10

Toimiva Keho Koulutus:

Stefan Westerback

Koulutettu Hieroja, Liikunnanohjaaja, FISAF PT-Kouluttamisen Pääkouluttaja

"Koulutuksessa oli hyvä ulosanti ja hyvä sisältö. Kouluttajat vastasivat kysymyksiin hyvin ja saivat aikaan hyvän, rennon ilmapiirin. Koulutus antoi minulle hyvää kertausta tutuista asioista."

Toimiva Keho Koulutus:
Meri Mäkinen, Koulutettu Hieroja

​"Koulutus oli opettavainen ja uskon käyttäväni tietoa / liikkeitä ammatissani. Lavan aktivointi harjoitteet olivat mahtavia."

Toimiva Keho Koulutus:
Timo Lampen

MMA Team 300 päävalmentaja, MMA Match Maker, Nordic Fight Expo "puuhamies"

​​"Koulutuksessa oli hyvä ulosanti ja hauska ilmapiiri; saitte jengin oppimaan hyvin. Uusia juttuja tuli paljon ja varmasti paljon tulee käyttöön itselle."

Toimiva Keho Koulutus:
Niina Saranoja, Personal Trainer

"Kouluttajat olivat ammattitaitoisia; paljon tietoa. Koulutukset olivat opettavaisia ja varmasti ovat hyödyksi sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti. Ilmapiiri oli hyvä ja rento."

Toimiva Keho Koulutus:
David Munoz, Kamppailulajien Mestari ja Kouluttaja

18 vuoden kamppailulajikokemus mm.
 

Judo (keltainen vyö), traditional Ju Jutsu (vihreä vyö), Karate Wado Ryu (ruskea vyö), Police Personal Defense & Sambo (Musta vyö ja Monitor Certified), Goshindo Alain Sailly (Musta vyö, 2 dan), Kenjutsu Koden Enshin Ryu (Yudansha musta vyö) ja Kali Majapahit (musta vyö, kouluttaja).

The seminar was just a great balance between theory and practice. Clear explanations about easy exercises that can considerably improve posture. The seminar is definitely benefitial for martial artists and also helps avoid pains and aches in daily life.

 

Why should you attend the seminar? If you feel any pain in your body, then I highly recommend visiting Kevin Gibbs' courses, not just to learn everything you need to know in one course (which is impossible), but to wake you mind up and to create awareness about the different messages your body has been sending you (pain and aches).

Toimiva Keho Koulutus:
Noora Ruuska, Koulutettu Hieroja

Koulutus oli hyvin valaiseva ja antoi jälleen uusia näkökulmia omaan treenaamiseen ja kropan tuntemiseen. Koulutuksessa oli hyvä ilmapiiri ja kaikkiin esitettyihin kysymyksiin sai järkevän vastauksen. 

 

Vaikka koulutus ei varsinaisesti keskittynyt lihastasapainoon, jälkeenpäin liikkeitä enemmän tehdessä tuli löydettyä puutteita lihasten vahvuudessa. Teoriaosuudessa oli paljon hyvää asiaa ja isona plussana oli liikkeiden läpikäyminen yhdessä.

 

Omassa elämässä liikkeiden vaikutus on näkynyt selvästi; liikkuvuutta on tullut lisää, satunnainen polvikipu häipyi, kun askel muuttui, ryhti ja askel on parantunut sekä lantion seudun rentoutuminen on helpottanut istuinluiden tuntemista ratsastaessa. 

 

Kevin on intohimoinen ja oman asiansa tunteva ihminen. Hän ei ole perinteinen "kerrottuun" tai opetettuun tietoon luottava vaan pyrkii kyseenalaistamaan asioita ja ottamaan selvää, jos tulee uusia asioita eteen.

 

Kevin näkee jokaisen yksilönä ja heidän omat heikkoudet ja vahvuudet. Lisäksi hän ottaa aina huomioon kokonaisuuden: levon, treenin ja ravinnon, vaikkei se juuri siihen myytyyn pakettiin kuuluisikaan

Toimiva Keho Koulutus:
Camilla Cavonius, Koulutettu Hieroja

"Annan koulutukselle kokonaisarvosanan 9,5/10.


Rento tunnelma, mielenkiintoinen aihe. Osaat kertoa asiat hyvin ja hauskasti, niin että jaksaa kuunnella. Tykkäsin konkreettisista esimerkeistä, joita heittelit ja näytit omalla keholla. Kiitos!


Cheat sheet  oli hyvä; pelkkää asiaa! Mulla tuli yleisesti parempi hahmotus alakehoon"

Toimiva Keho Koulutus:
Koulutettu Hieroja

"Kouluttajat näyttivät kädestä pitäen kuinka korjata liikkeitä ja osaavat myös selkeästi soveltaa opettamaansa asiaa ja selittää asian eri sanoin. Opitut asiat toivat ammattiini lisää työkaluja, niin asiakkaan tutkimiseen kuin möys ongelmien juurisyiden löytämiseen. Rento ja mukava ilmapiiri."

Toimiva Keho Koulutus:

Nimetön Ammattilainen

"Erittäin selkeästi ja ymmärrettävästi toivat asiat esille.  Kouluttajista huomaa, että heillä on kokemusta ja tietävät asiat. Kouluttajien osoittama ymmärrys siitä, että mikään asia ei ole absoluuttinen, on myös plussaa."

Toimiva Keho Koulutus:
Koulutettu Hieroja

"Tulee oikeasti tunne, että (Andy) tietää mistä puhuu. (Kevin) osaa kehon käyttäytymistä ja toimintoja todella hyvin."

Toimiva Keho Koulutus:
Koulutettu Hieroja

"Pojat on innoissaan / kiinnostunut aiheesta, mikä näkyy ja pitää homman mielenkiintoisena. Olen hieroja ja sain hyviä liikkeitä itselleni ja asiakkaille, sekä uusia näkökulmia / vaihtoehtoja sille mistä ongelmat voivat johtua. Oli kiva kun sai ihan kädestä pitäen oppia."

Toimiva Keho Koulutus:
Nimetön Ammattilainen

"Hyvä kokonaisuus; sain paljon työkaluja itselleni ja töihin. Koulutuksessa oli rento ja lupsakka ilmapiiri. Oli tosi asiantuntevaa ja hauskaa."

Toimiva Keho Koulutus:
Koulutettu Hieroja

"Meni nopeasti! Täyttä asiaa; pitää kerrata kotona, hyvä kun on paperilla ja PDF:nä. Molemmat kouluttajat olivat tosi hyviä ja hyväntuulisia, asiallisia ja rentoja. Koulutus oli tasapainoinen kokonaisuus. Serratus-harjoitus oli itselle todella hyvä ja sain hyviä juttuja vietäväksi omaan työhön.

Toimiva Keho Koulutus:
Krista

Annan koulutukselle 9/10


Ilmapiiri oli kiva ja rento! Tietoa selkeästi on ja 4h paketti oli sopiva aika. Käytännön harjoitukset ja esimerkit olivat hyviä ja oli kiva, kun keskustelua syntyi kaikkien kesken. Mielenkiinnolla lähden testailemaan itse kotona ja omien asiakkaiden kohdalla :)"

Toimiva Keho Koulutus:
Sonja Sainio, Koulutettu Hieroja

"Koulutukset varmasti auttavat jatkossa asiakkaiden ohjaamisessa. Asiat osattiin selittää selkeästi ja kysymyksiin osattiin vastata. Koulutuksen ilmapiiri oli kevyt ja rent0"

Toimiva Keho Koulutus:
Nimetön Ammattilainen

"Ilmapiiri oli todella rento. Paljon hyviä pointteja ja sisältö todella hyvä"

Harrastajien Ja Yhteisöjen Koulutukset

 

Toimiva Keho Koulutus:
Visa Mäkinen, Keihään Heittäjä

"Seminaarissa oli mukava ilmapiiri, minkä huomasi siitä että kysymyksiä tuli paljon ja niitä pystyi tekemään sitä mukaan kun kysymyksiä ilmeni.

 

Kevinin tietotaito oli mielestäni erittäin kattavaa ja vaikka tietoa tuli paljon se oli silti helposti sisäistettävää hyvien esimerkkien ja havainnollistamisen ansiosta.

Tekniikat osoittautuivat omalla kohdallani erittäin tehokkaiksi ja tuloksia on tullut jo näkyviin. Mielestäni kyseiset tekniikat soveltuvat hyvin kaikille ja erittäin ison plussan annan siitä, että ne sopivat hyvin myös kovatasoiseen kilpaurheiluun.

 

Itse olen tehnyt liikkeitä nyt muutaman kerran muun harjoittelun lämmittelyyn yhdistettynä sekä pelkältään. Vaikutukset olen huomannut heti: lantion asento parantunut enkä pidä polvea enää ylisuorana. Harjoituksissa tekeminen on tuntunut helpommalta ja keihään heittoon oikea lantion asento on tuonut paljon lisää voimaa.

Tärkeä juttu seminaarissa oli mielestäni, että virheitä korjattiin aktiivisesti liikkeitä tehtäessä. Jossain vaiheessa tajusin liikkeiden jujun ja tekniikan jolla ne sai tuntumaan oikeisiin paikkoihin. Sen jälkeen liikkeiden tekeminen on ollut helppoa ja ne ovat tehonneet hyvin."

Toimiva Keho Koulutus:
Diego Gomez

Kamppailija, 2 vuoden kokemus

"Whether you are a super fit fellow or just a normal one (like me), you will benefit from participating in one of Kevin’s seminars, where you will be taught in a friendly enjoyable atmosphere, yet in a very intense and technical way.

 

I had the opportunity to take part in the recent seminar at the beginning of november in Espoo. There I got to know that we have many muscles that we often do not use or even worse, muscles we’ve been using in a way in which they shouldn’t be used, due to a sedentary lifestyle or simply because of ignorance of our own bodies.

The most important thing is that it is never too late to make a change in the right direction and to improve our selves.

As I said before, any one can participate in Kevin’s seminars despite age, genre, professional field, physical condition, etc. If, you think there is a need to improve your health and get rid of pain, you must enroll in his next seminar"

 

Toimiva Keho Koulutus:
Sonja Cavonius

"Annan koulutukselle kokonaisarvosanaksi 9/10.


Mielestäni seminaari oli hyvä ja opin asioita ryhtiin liittyen, mitä en edes ole itse ajatellut tai huomannut. Nyt kun tiedostan omia heikkouksiani, liittyen perus ryhtiin, osaan jatkossa niitä asioita huomioida, niin arjessa, kun myös salilla treeneissä. Sain hyviä henkilökohtaisia neuvoja, miten oma kroppa menee ja mitä voisin parantaa ja huomioida eri liikkeissä. Tosi kiva, että serminaarissa oli aikaa huomioida ja katsoa jokaiselle henkilölle mitä voi parantaa, kaikilla kuitenkin erilaiset ryhtion-gelmat ja erilaiset kropat.

 

Opin myös uusia venytys+voimistus liikkeitä ja serminaarissa nämä fyysiset harjoitteet olivat hyviä. Meinaan ehdottomasti käyttää jatkossa näitä venytys+voimistus liikkeitä. Fiksua saada ja kehittää itselleen voimaa samalla kun venyttää."

Toimiva Keho Koulutus:

Oskari Stenholm, Kamppailija

MMA Kamppaili Lupaus (MMA Team 300)


"Erittäin hyvin sain asioista kiinni; Hyvin ymmärrettävä ja hyvin selitetty.  Koulutus oli opettavainen ja ilmapiiri positiivinen"

Toimiva Keho Koulutus:
Nainen

Annan koulutukselle 10/10.


Kevin oli koulutuksen aikana erittäin innostava ja asiantunteva, puhuessaan selkeä ja aktivoi meitäkin osallistumaan, mikä toi ryhmän toimintaankin rentoutta. Kurssi toi itselle paljon "ahaa" elämyksiä oman kehon tilasta ja siitä miten voin auttaa itseäni. Kyseiset liikkeet olivat / ovat riittävän haastavia ja hyödyllisiä. Kaikin puolin erittäin mielenkiintoinen ja ajatuksia aktivoiva kurssi: lisää työkaluja treeneihin ja töihin!"

Toimiva Keho Koulutus:
Johanna H.

Annan kurssille 10/10.


Kurssi oli kuin suoraan minulle tehty. Sain selville mm. sen että väärin tehdyt liikkeet saattavat olla jopa ennemminkin haitta kuin hyöty. Suosittelen Kevinin kurssia lämpimästi."

Toimiva Keho Koulutus:
Nimetön

Asiakkaan kommentti 17 päivää koulutuksen jälkeen

"Minun mielestä ryhtini on parantunut, varsinkin niskasta. Olen vuosia hävennyt niskaani ja huonoa ryhtiäni. Lauantaina kun läksimme kylään ja katsoin eteisen peilistä, että peittääkö vaate tarpeeksi, niin normaalisti olisin lisännyt kauluksellisen paidan, mutta nyt jopa hieman ilahduin kun näyttikin jopa kauniilta."

Toimiva Keho Koulutus:
Mikko K.

Annan arvosanaksi 9+/10 ja odotan 2 tasoa.


Workshopissa annettiin selkeitä vastauksia ongelmien syihin, eikä vain seurauksia. Ohjaaja auttoi hyvin liikkeiden oikein suorittamisessa --> oikea suoritustekniikka --> oikeat lihakset ja venytykset löytyivät. Etenkin juoksutekniikan odotan parantuvan, tosin tämä vaatii aikaa ja työtä. Sain myös selville nilkkojen liikkuvuuden ongelmat. Ohjaaja huomioi hyvin yksittäisten osallistujien ongelma-alueet.

Toimiva Keho Koulutus:

Nainen

Oli kivaa. Tulisin mielelläni uudestaan ja kertoisin kaverillekin Ohjaaja oli ammattitaitoinen.

Toimiva Keho Koulutus:

Robin

"Annan koulutukselle kokonaisarvosanan 9/10.


Mielestäni teoriaosa oli erittäin mielenkiintoinen ja hyvin harkittu. Pidin fyysisistä harjoituksista paljon, ne olivat vaihtelevia eikä liian vaikeita.

Toimiva Keho Koulutus:
Mies

Annan koulutukselle 9/10.


Tunti oli hauska ja fiilis oli rento, vaikka olinkin ainoa mies. Liikkeet olivat sopivan vaikeita minulle, vaikka en ole aktiivinen treenaaja. Minulla on ollut iskiasvaivaa pari vuotta ja huomasin liikkeiden olevan hyviä selän alueen avaajia. Juoksuun tuli hyviä neuvoja."

Toimiva Keho Koulutus:
Nainen, 33v

20 vuoden kamppailulajikokemus Takwondosta

 

Annan koulutukselle 9-10.

Kouluttajan ulosanti oli selkeää ja helposti seurattavaa. Esimerkit olivat hyviä. Omalla kohdallani koin läpikäydyt asiat sekä olennaisiksi että tärkeiksi.

 

Tuli vaikutelma että kouluttaja todella tiesi mistä puhui. Mahdollisiin kysymyksiin sekä siihen miten joku tietty liike tuli suorittaa sai kattavat vastaukset Ilmapiiri oli rentoutunut, hauska ja innostunut.

 

Itse koin koulutuksen erittäin opettavaisena. Kävi ilmi, että paljon sellaista kehoon liittyvää virheasentoa mitä olen aiemmin ohittanut asenteella "tämä nyt vain on tälläistä"; on korjattavissa, vieläpä aika inhimillisellä työllä. Treenien ohjaamista ajatellen jäi käteen paljonkin hyödyllisiä liikkeitä mitä ottaa käyttöön.

 

Tunnistin läpikäydyistä kehon virheasennoista monia, jotka koskivat sekä itseäni että monia vuosia varrella vastaantulleita treenikavereitani. Vuosien rämpimisen jälkeen sai vihdoin kohdennettua tarkemmin, mikä omassa treenissä tai asennoissa mättää, ja sai jopa työkaluja asian korjaamiseksi/parantamiseksi.

Suosittelen koulutusta!

 

Toimiva Keho Koulutus:
Minna H.

Annan koulutukselle 9/10.

Ilmapiiri oli rento ja lämmin. Venytykset olivat hyviä - nyt vaan kotiin tekemään näitä! Löydökset omasta kehosta olivat hyödyllisiä, joskin hieman hämmentäviä (notko selässä)."

Toimiva Keho Koulutus:

Ulla

Annan arvosanaksi 9/10.

Workshop oli hyvä neljän tunnin setti. Käsiteltiin asiat ymmärrettävästi ja selkeästi. Todella hyviä liikkeitä, joita voi ottaa mukaan omaan päivittäiseen treeniin. Muutama oivallus tuli askelkyykyn ja takakyykyn oikean asennon löytämiseen.

 

Muut Koulutukset

Aikuisten unikoulu:
Mies

Kommentti lyhyesti:

-> Suurin osa tavoista toi selkeää muutosta

-> Nukahdan aikaisemmuin kuin ennnen enkä enää ahdistu tai hermostu uniaikana

-> Käytännössä paranin ja pääsin unikoulun aikana valtavasta ongelmasta lähes täysin eroon

-> Anan arvosanaksi 10/10

Kommentti kokonaisuudessaan:

Nukahtaminen on ollut mulle vaikeaa enemmän tai vähemmän. Olen aamuihmisiä ja herääminen on helppoa mutta pystyn myös nukkumaan tosi pitkään jos haluan. Olen todella suorituskeskeinen ihminen ja sen takia tyhmänä koitan suorittaa unenkin, jotta työt ja urheilut sujuisivat parhaimmalla mahdollisella tavalla.

 

En mitenkään erityisesti nauti nukkumisesta vaan koen enemmänkin sen ajanhukaksi. Tiedän sen tärkeyden ja huomaan sen puutteen todella helposti. Tästä syystä siis olen ryhtynyt suorittamaan nukkumista ja sen takia se menee päin helvettiä. Mitä kovempaa yrittää sitä huonommin onnistuu pätee tässä aika osuvasti. Makaan pitkään sängyssä ja ajattelen nukahtamista kuin jotain tavoitetta joka hieman ”ressaa”. Turhaudun kun en nukahda nopeasti. Jos joku muu nukahtaa ja huomaan sen niin ahdistun.

 

Kokeilun aikana käytännössä ”paranin” ja käyn niitä tapoja läpi jotka auttoi mua ja kirjoitan vielä lisää siitä päiväkirjasta mitä pidin. En kuitenkaa ole päässyt kaikista möröistä eroon vaan edelleen välillä en saa unta mitenkään mutta en enää ahdistu enkä myöskään hermostu vaan hyväksyn sen asian ja siksi nukahdan aikaisemmin kuin ennen. Joten olen tiellä kohti mestarinukkujaa!

Osa tavoista oli hankalia, osa helppoja. Suurin osa tavoista toi selkeää muutosta. Aloitettuani olin aivan selkä seinää vasten ja todella todella surullinen sekä huolissani tulevaisuudesta koska uniongelmat oli todella pahat. Viimeiset 4 kk oli ollut pahimmat koskaan. Tämän unikoulun aikana pääsin tästä valtavasta ongelmasta lähes täysin eroon. Tästä syystä annan arvosanan 10 !!! Tästä iso kiitos sulle Kevin!

 

Kokeilun aikana opin, että todella moni asia edesauttaa nukahtamista. Oli suorastaan mahtavaa huomata, että nukahtamisaikaa voi manipuloida positiivisesti. Opin myös tuntemaan mikä juuri mulle on todella tärkeää unen kannalta (esim. rutiinit, iltarauhoittuminen yms). Unikoulu vaikutti siis hyvin paljon mun elämään!

 

Aikuisten unikoulu:

Nainen

Mikään tavoista ei ollut vaikea, vaikka joidenkin kohdalla asioita ei pystynyt kokonaan tekemään. Ehkä sitä oppi tiedostamaan sen, että aivoja ei kannata aktivoida millään tavalla ennen nukkumaan menoa. Tämä koskee myöskin omia ajatuksia, eli ajatuksien kirjaaminen oli hyvä.

 

Nukun nykuisin hyvin ja unen katkonaisuus ei häiritse enää kuin joskus. Haasteena on vieläkin se, että en nuku yleensä kuin max 7 tuntia, aamulla tulee levoton olo. Ehkä sitä vaan pitää käydä vieläkin aikasemmin nukkumaan. Unikoulun avulla opin myös sen, että uneen pitää panostaa samalla tavalla kuin kaikkeen muuhun.

Aikuisten unikoulu: Mies

Tämä oli kattava paketti täynnä hyviä tapoja, joista osa oli jo ennestään käytössä. Ajankohta olisi voinut olla toinen, nyt osa harjoitteista osui kesälomille ja toteuttaminen autolomalla Euroopassa perheen kanssa osoittautui haastavaksi.

 
KYSYTTÄVÄÄ? OTA YHTEYTTÄ!
AnatomyFix
044 524 9651
kevin.gibbs@toimivakeho.fi
Kuutamokatu 8c28
02210 Espoo

Haluamme olla täysin läpinäkyviä tietojesi käytön suhteen.
Luethan tietosuojaselosteemme.
  • Instagram
  • Anatomy Fix Facebook