Koulutettu hieroja Noora Ruuska kouluttautumassa toimivakehossa

Noora Ruuska
Koulutettu Hieroja ja amatööri keihäänheittäjä

Koulutus oli hyvin valaiseva ja antoi jälleen uusia näkökulmia omaan treenaamiseen ja kropan tuntemiseen. Koulutuksessa oli hyvä ilmapiiri ja kaikkiin esitettyihin kysymyksiin sai järkevän vastauksen. 

Vaikka koulutus ei varsinaisesti keskittynyt lihastasapainoon, jälkeenpäin liikkeitä enemmän tehdessä tuli löydettyä puutteita lihasten vahvuudessa. Teoriaosuudessa oli paljon hyvää asiaa ja isona plussana oli liikkeiden läpikäyminen yhdessä.

Omassa elämässä liikkeiden vaikutus on näkynyt selvästi; liikkuvuutta on tullut lisää, satunnainen polvikipu häipyi, kun askel muuttui, ryhti ja askel on parantunut sekä lantion seudun rentoutuminen on helpottanut istuinluiden tuntemista ratsastaessa. 

Kevin on intohimoinen ja oman asiansa tunteva ihminen. Hän ei ole perinteinen ”kerrottuun” tai opetettuun tietoon luottava vaan pyrkii kyseenalaistamaan asioita ja ottamaan selvää, jos tulee uusia asioita eteen.

Kevin näkee jokaisen yksilönä ja heidän omat heikkoudet ja vahvuudet. Lisäksi hän ottaa aina huomioon kokonaisuuden: levon, treenin ja ravinnon, vaikkei se juuri siihen myytyyn pakettiin kuuluisikaan

Camilla Cavonius, koulutettu hieroja, kouluttautui Toimivakehossa

Camilla Cavonius
Koulutettu Hieroja

”Annan koulutukselle kokonaisarvosanan 9,5/10.

Rento tunnelma, mielenkiintoinen aihe. Osaat kertoa asiat hyvin ja hauskasti, niin että jaksaa kuunnella. Tykkäsin konkreettisista esimerkeistä, joita heittelit ja näytit omalla keholla. Kiitos!

Cheat sheet oli hyvä; pelkkää asiaa! Mulla tuli yleisesti parempi hahmotus alakehoon”

Charlotta Enckell-Päätalo
Koulutettu Hieroja ja liikunnanohjaaja

”Opin laajentamaan näkökulmaani ja haastattelemaan asiakkaitani entistä spesifimmin. Sain myös uutta termistöä haltuuni koulutuksessa, sekä konkreettisia tutkimusmenetelmiä.”

Koulutuksen hyödyllisyydelle annan 10/10

Nimettömien ammattilaisten kommentteja

Koulutettu hieroja:
”Kouluttajat näyttivät kädestä pitäen kuinka korjata liikkeitä ja osaavat myös selkeästi soveltaa opettamaansa asiaa ja selittää asian eri sanoin. Opitut asiat toivat ammattiini lisää työkaluja, niin asiakkaan tutkimiseen kuin möys ongelmien juurisyiden löytämiseen. Rento ja mukava ilmapiiri.”

Koulutettu hieroja:
”Tulee oikeasti tunne, että (Andy) tietää mistä puhuu. (Kevin) osaa kehon käyttäytymistä ja toimintoja todella hyvin.”

Koulutettu hieroja:
”Pojat on innoissaan / kiinnostunut aiheesta, mikä näkyy ja pitää homman mielenkiintoisena. Olen hieroja ja sain hyviä liikkeitä itselleni ja asiakkaille, sekä uusia näkökulmia / vaihtoehtoja sille mistä ongelmat voivat johtua. Oli kiva kun sai ihan kädestä pitäen oppia.”

Nimetön ammattilainen:
”Hyvä kokonaisuus; sain paljon työkaluja itselleni ja töihin. Koulutuksessa oli rento ja lupsakka ilmapiiri. Oli tosi asiantuntevaa ja hauskaa.”

Koulutettu hieroja:
”Meni nopeasti! Täyttä asiaa; pitää kerrata kotona; hyvä kun on paperilla ja PDF:nä. Molemmat kouluttajat olivat tosi hyviä ja hyväntuulisia, asiallisia ja rentoja. Koulutus oli tasapainoinen kokonaisuus. Serratus-harjoitus oli itselle todella hyvä ja sain hyviä juttuja vietäväksi omaan työhön.

”Krista”
”Annan koulutukselle 9/10. Ilmapiiri oli kiva ja rento! Tietoa selkeästi on ja 4h paketti oli sopiva aika. Käytännön harjoitukset ja esimerkit olivat hyviä ja oli kiva, kun keskustelua syntyi kaikkien kesken. Mielenkiinnolla lähden testailemaan itse kotona ja omien asiakkaiden kohdalla :)”

Koulutettu hieroja:
”Koulutukset varmasti auttavat jatkossa asiakkaiden ohjaamisessa. Asiat osattiin selittää selkeästi ja kysymyksiin osattiin vastata. Koulutuksen ilmapiiri oli kevyt ja rento”