100% rahat takaisin takuu –
koska tulokset ovat tärkeitä

Hoitoon on mukavampi tulla kun tietää saavansa tuloksia tai vähintään rahansa takaisin, eikö? Ainakin itse olen tätä mieltä ja sen takia annankin kaikille uusille asiakkailleni 100% rahat takaisin takuun:

– Jos et 5 hoitokerran aikana / jälkeen huomaa selkeitä olotilan muutoksia tai selkeää muutosta kehosi / mielesi kyvyssä toimia, saat rahasi takaisin. En voi taata että ongelma on täysin poissa, mutta selkeitä muutoksia kyllä takaan!

Huom:
Takuu ei koske tilanteita, joissa et ole tehnyt mahdollisia kotona tehtäviä asioita tai hoitokertojen väli venyy yli 4 viikon pituiseksi. Myös mikäli huomaamme esimerkiksi fyysisen vaivan vaativankin aluksi Emotional Freedom Techniques hoitoja tai Skeematerapiaa (eli psykologista hoitoa, joka ei kuitenkaan vaadi psykologia/psykoterapeuttia), 5 kerran takuu alkaa alusta.

Näin ollen, jos olen hoitanut sinua esimerkiksi kahdesti Neurokineettisellä Terapialla ja joudummekin muuttamaan hoidot psykologisiksi hoidoiksi, 5 kerran hoitoon perustuva takuu alkaa alusta.

Takuu ei myöskään kata sitä, mikäli saamme selville, ettei ongelmaa voida hoitaa hoidoillani. Näitä tilanteita ovat esimerkiksi asiat jotka vaativatkin lääkärillä käyntiä tai psykoterapiaa.

Takuu on voimassa vain, jos käyt kaikki 5 kertaa eikä selkeitä muutoksia ole tullut tämänkään jälkeen (viimeistään 2 viikkoa viimeisen hoidon jälkeen).

Takuu on käytössä vain uusille asiakkaille ja vain ensimmäisten 5 hoidon jälkeen, yllä olevia hoitotavan muuttamiseen liittyviä poikkeuksia lukuunottamatta.

Hyödynnä takuu –
varaa aika hoitoihin

Voit varata ajan itsellesi joko soittamalla / lähettämällä viestiä numeroon 0445249651 (myös whatsapp) tai lähettämällä sähköpostia [email protected]
Voit myös jättää soittopyynnön alla olevan botin avulla (oikeassa alakulmassa oleva kuva minusta).

Kiitos!