Ammattilaisten Koulutukset

Koulutan niin liikunta- kuin hyvinvointialojen ammattilaisia toiminnallisen anatomian, liikketestausten, kehon kompensaatioiden teorioiden, elämäntapojen tärkeyden ja vaikutusten, sekä manuaalisten tekniikoiden tiimoilta. Koulutuksissani on ollut useita urheilijoita (mm. Keihäänheittäjiä ja kamppailulajien mestareita), hierojia, fysioterapeutteja, osteopaatteja, personal trainereita ja muita kouluttajia. Esimerkiksi Stefan Westerback on käynyt koulutuksissani.

Tästä voit luea Asiakaspalautteita

Millainen olen kouluttajana?

Rakastan kouluttamista ja pyrin aina saamaan iloisen, rennon ja mukavan ilmapiirin aikaiseksi. Pyydän aina rakentavaa palautetta ja sitä, että koulutuksissa minulta kysyttäisiin mahdollisimman paljon. Miksi? Jotta kykenen kehittymään kouluttajana ja parantamaan koulutuksiani. Toisin sanoen, sinun oppimisesi on minulle erittäin tärkeää.

Mitä koulutukset sisältävät? Mitä koulutuksia on tarjolla?

Koulutuksissa on aina teoriaa ja käytäntöä. Näiden välinen suhde riippuu koulutuksesta, mutta karkeasti sanottuna noin puolet ajasta käytämme teoriaan ja puolet käytäntöön. Koulutuksissa oleva teoria ja liikkeet annetaan myös PDF:änä sähköpostitse.

Toimiva Keho - koulutusputki on koulutuksistani syvällisin ja sisältää kaikista eniten tietoa. Saat muun muassa videot liikkeistä, selkeät kirjalliset ohjeistukset liikkeisiin ja todella kattavan teoriapaketin. Koulutuksen osat ovat aina 4 tuntisia. Näissä koulutuksissa painoitus on teorian lisäksi liikkeessä. Manuaalisia tekniikoita ei harjoitella kyseisissä koulutuksissa. Hinta kokonaisuudessaan 100€ /hlö

Yksittäiset Workshopit ovat myös 4 tuntisia, mutta ero Toimiva Keho koulutuksiin on tarkempi fokus yksittäiseen häiriökaavaan (esim. Kiertynyt Yläkeho). Koulutuksissa on myös jonkin verran manuaalisia tekniikoita. Koulutuksista saatavat PDF:t sisältävät teoriaa ja liikepankin, mutta eivät sisällä videoita. Kuvaaminen omaan käyttöön on toki sallittu! Hinta kokonaisuudessaa 70€ /hlö

 
KYSYTTÄVÄÄ? OTA YHTEYTTÄ!
AnatomyFix
044 524 9651
kevin.gibbs@toimivakeho.fi
Kuutamokatu 8c28
02210 Espoo

Haluamme olla täysin läpinäkyviä tietojesi käytön suhteen.
Luethan tietosuojaselosteemme.
  • Instagram
  • Anatomy Fix Facebook